A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

14 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

Дата: 14.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 88

Дорогі жінки, любі наші матері!
Сердечно вітаємо вас з одним із найтепліших та найсердечніших свят – Днем матері!
Це свято важливе для кожного із нас, адже всі ми багато чим завдячуємо найдорожчим нашому серцю людям – нашим мамам. І не лише в цей день, а й кожного дня ми маємо проявляти до них свою безмежну любов і вдячність за все, що вони зробили і роблять для нас – за всеперемагаючу материнську любов,  терпіння, турботу, за святі молитви, які щохвилини оберігають нас у житті, за мудрість і, водночас, за мужність.

Особливих слів вдячності та поваги заслуговують жінки-матері, які нині воюють поряд з чоловіками на фронті, займаються волонтерством, які в тилу завжди готові прийти на допомогу й підтримати своїх дітей, коханих, рідних та близьких.
Доземно схиляємо голови перед матерями, сини та доньки котрих героїчно загинули на фронті, захищаючи свою Батьківщину, і вже ніколи не переступлять рідного батьківського порогу. Дякуємо, що виростили їх вірними дітьми своєї Батьківщини, мужніми і сильними патріотами. Вони  навіки залишаться в пам’яті народу та наших серцях.
Щиро дякуємо й молодим матусям, які навіть в умовах війни народжують та виховують маленьких українців, і з ніжністю та любов’ю плекають молоді паростки продовжувачів славетного українського роду.
Здоров’я вам усім, щастя, добробуту, злагоди та миру.  Нехай у ваших домівках завжди лунає дзвінкий сміх дітей, внуків та правнучат, щоб вони своїм чистими й дзвінкими голосами звеселяли ваші душі та примножували надію на краще майбутнє.
Нехай усі матері, які чекають своїх синів та доньок з вогняного пекла війни, дочекаються своїх дітей живими та неушкодженими.
Швидкої Перемоги  нашій матері-Україні та усім нам!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь