A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Із Новим 2024 роком!

Дата: 01.01.2024 00:02
Кількість переглядів: 54

Шановні жителі та гості Томашпільської громади!
Сердечно вітаємо вас із Новим 2024 роком!

Рік, що минув, уже залишив по собі помітну віху в історії України. Так, це був ще один непростий рік - рік великих викликів, складних випробувань і болючих втрат. Та вони лише загартували нас, зміцнили силу нашого нескореного духу та витривалості. А ще він наділив нас новим досвідом, згуртував і дав можливість створити всі умови для подальшого життя та розвитку. А труднощі, які нам довелося пережити, довели, що спільна праця здатна подолати будь-які перешкоди і негаразди.

 Тож щиро дякуємо вам, дорогі земляки, за працьовитість і оптимізм, за витривалість і згуртованість, розуміння і за все, що ми зуміли зробити разом. Пишаємося кожним із вас за вашу працю задля громади, задля наближення спільної Перемоги.
Особливі вітання нашим найменшим мешканцям. Нехай казкове Новоріччя обійме кожну дитину, втішить кожного малюка дарунком і здійсненням найзаповітного бажання - щоб запанував мир на нашій землі, і щоб завжди поряд були найрідніші у світі люди.
Уклінно дякуємо нашим мужнім захисникам, які у цей нелегкий час в холодних окопах стійко тримають оборону країни, героїчно виборюючи у ворога-загарбника кожен клаптик рідної землі. Бажаємо їм Божого захисту і швидкого благополучного повернення додому з Перемогою. Витримки і терпіння усім, хто молиться і чекає. Світла пам'ять Героям-захисникам, життя яких безжально обірвала війна.
Так, попереду нас чекає ще чимало змін та випробувань. Але якщо ми будемо триматися разом, то вони нам не страшні – ми все витримаємо, переборемо, вистоїмо.
Щиро бажаємо усім міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, витримки і натхнення. Нехай цей рік стане переможним для нашої країни, і для кожного із нас!
ПЕРЕМОГИ! МИРУ! ЩАСТЯ! ДОБРА!
Із Новим 2024-им роком, дорога громадо!
З повагою селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь