A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дата: 07.01.2024 00:01
Кількість переглядів: 44

Дорогі жителі та гості Томашпільської громади!
Шановні віряни православної церкви, які зустрічають святе Різдво 7 січня!

Щиро вітаємо вас зі світлим родинним святом – Різдвом Христовим!
Нині благодатною радістю сповнюються усі людські серця, бо кожен вірить і знає, що народження Спасителя обов’язково знаменує перемогу світла над темрявою, зміцнює надію в торжество добра і справедливості.

У цей день кожен із нас зосереджує свій розум і серце на найголовніших християнських цінностях: добрі, милосерді, любові до ближнього. А головне – на вірі у єдинородного Бога, яка в усі часи давала нам життєві сили, направляла і допомагала долати будь-які труднощі і випробування.
Зі святими молитвами сьогодні звернімося усі до Бога, славлячи Його вічні заповіти і благаючи милості та захисту для України у нинішній непростий і тривожний час.  Попросімо Божої опіки для тих, хто захищає нас нині на полі бою - наших янголів-охоронців – українських воїнів. За здоров’я рідних, за всіх, кого розкидала по всьому світі війна, кого осиротила та відібрала найдорожче. Благаймо захисту і безпеки для наших дітей, які не з власної волі стали дітьми війни. Помолімось за усіх, хто віддав своє життя за Україну, і вже ніколи не переступить рідного порогу.
Подякуймо Господу Богу - за минулий рік, один одному – за допомогу, підтримку, піклування, душевне тепло і розуміння. І пам’ятаймо, що лише разом – ми єдині і непоборні.
Щиро бажаємо усім міцної віри, духовної радості, благополуччя, злагоди і терпіння. Нехай новонароджений Божий Син щедро обдарує кожну родину здоров’ям, щастям і достатком, а Україну благословить Перемогою  і довготривалим миром.
Христос народився!
Славімо його!
З повагою селищний голова Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь