A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З 90-річним ювілеєм привітали жителя Томашпільської громади

Дата: 09.01.2024 14:00
Кількість переглядів: 57

Разом зі сніговою віхолою та тріскучим січневим морозцем завітав у долю жителя нашої громади, антонівчанина Василя Григоровича Тимини, поважний 90-й ювілейний день народження.
Привітати іменинника від імені голови Томашпільської селищної ради та усіх жителів громади завітала головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму Інна Карпин. Вона побажала ювіляру здоров’я, благополуччя, мирного неба, вручила від селищної ради цінний подарунок і квіти.

Народився Василь Григорович 6 січня далекого 1934 року у багатодітній простій селянській родині. Закінчивши 3 класи місцевої школи, підлітком пішов працювати конюхом у місцевий колгосп. Дуже любив коней, завжди з особливою увагою і трепетом піклувався про цих благородних тварин. Потім три роки служив у армії у місті Маріїнську Красноярського краю. Повернувшись зі служби одружився на односельчанці Єфросинії. Обоє усе своє життя жили у рідній Антонівці, працювали у місцевому колгоспі. Більше піввіку прожило подружжя душа в душу: шанували, підтримували один одного, як то мовиться, - і в радості,  і в горі.
Шість років уже піклуються про стареньких, як про рідних батька і матір, племінники томашпільчани Микола Володимирович та Ніна Михайлівна Германи, які забрали їх на проживання до себе додому.
На превеликий жаль, майже рік тому за межу вічності уже пішла Єфросинія Степанівна. З того часу дідусь так занеміг-затужив за своєю вірною половинкою, що з тих пір не встає з ліжка – здоров’я геть здало. Лише у помутнілій від років свідомості старенький все ще наздоганяє своїх прудконогих коней, вперемішку перелистує щасливі та важкі моменти свого довго життя.
Із днем народження Вас, шановний Василю Григоровичу! Нехай коники-роки ще довго біжать дорогою вашого життя. І хай милостивий Господь посилає Вам на ній лише гарних та добрих супутників, дає здоров’я, сили і наснаги.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь