A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Томашполі підняли Олімпійський прапор на підтримку національної збірної України

Дата: 12.01.2024 10:13
Кількість переглядів: 67

Сьогодні, 12 січня, на центральній площі Томашполя після Всеукраїнської хвилини мовчання відбулось урочисте підняття Олімпійського прапора з нагоди участі команди України у IV зимових юнацьких Олімпійських іграх 2024 року у місті Канвондо (Республіка Корея).

Змагання проходитимуть з 19 січня по 2 лютого 2024 року. Україну на них представлятимуть 44 юних олімпійці віком від 15 до 18 років: 24 юнаки та 20 дівчат. Спортсмени змагатимуться із найсильнішими юними атлетами світу у 12 із 15 спортивних дисциплін, що увійшли до програми ЮОІ-2024, а саме:  біатлоні, гірськолижному спорті, кьорлінгу, лижному двоборстві, лижних гонках, стрибках на лижах з трампліна, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, фігурному катанні на ковзанах, фристайлі та шорт-треку.
У заході взяли участь керівництво громади, працівники структурних підрозділів селищної ради, громадськість. Почесне право підняти олімпійський прапор України надали багаторазовому переможцю та призеру Всеукраїнських та Міжнародних змагань з легкої атлетики з бігу на різні дистанції, багаторазовому чемпіону обласних змагань з гирьового спорту Григорію Слободяну.
У зверненні до присутніх селищний голова Валерій Немировський відмітив важливість проведення олімпійських заходів в цілому на міжнародній арені, а також з гордістю зазначив, що Томашпільська громада теж має свій міцний спортивний потенціал, який гідно представляє нашу громаду у спортивних заходах різного рівня. За підсумками проведення олімпійських заходів наша громада є однією з найкращих в області.
Очільник громади тепло подякував спортсменам Томашпільської  громади за їхні досягнення, за пропаганду здорового способу життя та підняття патріотичного духу у підростаючого покоління. А українським олімпійцям побажав успіхів, вдалих виступів і натхнення. І щоб на честь їхніх перемог у Канвондо частіше звучав Державний Гімн та майорів блакитно-жовтий прапор України! Нехай маленька перемога кожного із них додасть сили духу нашим захисникам та ставне вагомим внеском у нашу велику спільну Перемогу.
Підтримаймо  разом українських спортсменів. Вони у нас – найкращі!

три прапорикерівництво Томашпільської селищної радипіднімають Олімпійський прапорселищний голова виголошує промовуприсутні на площі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь