A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Зі святом Богоявлення!

Дата: 19.01.2024 07:00
Кількість переглядів: 41

Шановні жителі громади! Шановні віряни православної церкви, які відзначають свято Хрещення Господнього 19 січня.
Ось і завершується цикл зимових Різдвяних свят. Щиро вітаємо вас з цим великим двонадесятим святом, яке встановлене на спомин події, коли Господь наш Ісус Христос, коли Йому було близько 30 років, прийняв Хрещення від Іоана Предтечі в річці Йордані. Він не лише освятив і оновив Собою водне єство, – в цій події Бог вперше явив Себе людям як Пресвята Трійця: Бог Отець говорив з неба, Син Божий хрестився, а Дух Святий зійшов на Нього у вигляді голуба. Всі три Іпостасі Пресвятої Тройці явили Себе в любові до людей, у справі їхнього спасіння. Тож будьмо гідні Його великої всеперемагаючої любові, шануймо, бережімо і поважаймо один одного.

Помолімось у цей день до Господа, щоб дарував мир нашій стражденній Україні, зміцнив мужністю наших воїнів, благословив людей доброї волі, які допомагають нужденним, утішив всіх, хто у відчаї, повернув додому полонених, зцілив хворих, дав прихисток тим, кого війна позбавила рідних домівок. Нехай сьогодні кожне зболене серце відчує Його велику силу захисту.
Зичимо усім вам міцної віри, козацького здоров’я, успіхів, родинного тепла, достатку, благополуччя, миру і спокою. Нехай цілюща йорданська водичка, благословенна у цей день самим Господом, змиє усі негаразди, зцілить наші душі і тіла, додасть сили духу і натхнення до щоденних добрих справ.
Христос Хрещається!
У річці Йордані!
З повагою селищний голова Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь