A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

22 січня – День Соборності та Свободи України

Дата: 22.01.2024 07:50
Кількість переглядів: 38

Шановні земляки!
Щороку 22 січня Україна відзначає День Соборності та Свободи. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України  від 21 січня 1999 року. Сьогодні ми відзначаємо 105-ту річницю від дня проголошення Універсалу про об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в соборну Україну. Це свято засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

У цей день згадаймо усіх борців за українську державність, які ціною власного життя віками виборювали право на вільну, незалежну, соборну Україну. Схилімо голови в жалобі за нашими загиблими співгромадянами, які невинно постраждали під час повномасштабного вторгнення російської федерації.
Щиро дякуємо нашим мужнім Захисникам і Захисницям, які нині продовжують справу героїв-патріотів - незламно обороняють кордони рідної Батьківщини.
Віримо, що територіальна цілісність України залишиться непорушною. Жодна ворожа сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей. Адже наша єдність – це наша зброя!
Тож прийміть найкращі привітання з нагоди свята.  Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – перемоги над ворогом, процвітання Соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.
Бережімо нашу Україну і будьмо єдині!
З повагою селищний голова Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

""

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь