A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

16 лютого – День єднання України

Дата: 16.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 44

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади!
Щиро вітаємо вас із Днем єднання України!
Указом Президента України від 14 лютого 2022 року встановлено 16 лютого відзначати на Всеукраїнському рівні як День Єднання. Мета свята – посилити консолідацію українського суспільства, зміцнити його стійкість в умовах російської агресії, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, показати всьому світу, що українці - монолітна нація, яка любить свою Батьківщину та рідні землі.

Сьогодні наша країна втретє відзначає День єднання, і вдруге - в умовах повномасштабної війни. Із кожним днем запеклої боротьби розум, воля і любов до рідного краю ще більше згуртовують українців для здійснення заповітної високої мети – Перемоги, миру, процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.
Щиро дякуємо усім мешканцям нашої громади за те, що з першого дня війни кожен із вас тут, в тилу, робить великі доброчинні справи, ні на мить не припиняючи надавати допомогу нашим захисникам, які мужньо боронять рідну Батьківщину на передовій!
 Ми твердо переконані, що об'єднана праця кожного на своєму фронті досягне мети – якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ! Стійкість, незламність та відвага українського народу у боротьбі за свободу і незалежність надихає весь світ. Найкраща зброя проти окупантів – наше єднання! Бо тільки разом - ми сильні і непереможні.
Віримо у Збройні Сили України, єдність, непереможний козацький дух та продовжуємо разом захищати наше майбутнє.
Спільними зусиллями - до Перемоги!
З повагою селищний голова Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь