A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

НАША ЄДНІСТЬ – ЦЕ НАЙСИЛЬНІША ЗБРОЯ

Дата: 16.02.2024 11:28
Кількість переглядів: 77

16 лютого Україна втретє відзначає День єднання. З цієї нагоди сьогодні на центральній площі селища о 10-ій годині ранку відбулось урочисте підняття Державного Прапора України, який гордо здійнявся у небо під звуки величного Гімну незалежної, незламної країни.

 У заході взяли участь керівники громади, працівники підрозділів селищної ради, громадськість.  Почесне право підняти український стяг надали військовослужбовцям ЗСУ Олександру Васильківському та Вадиму Дзярику.
За два роки війни наш народ, як ніколи, усвідомив єдину просту істину, що лише в єднанні наша сила. Бо коли ми об’єднані одною спільною метою, ми нездоланні! Нині кожен свідомий українець намагається у свій спосіб наблизити перемогу: хтось виготовляє захисні сітки, окопні свічки, готує смаколики для наших оборонців, лікарі жертовно рятують поранених, волонтери закривають збори військових та доправляють гуманітарні вантажі на передові позиції фронту, маленькі українці свідомо, через продаж сувенірів та патріотичної продукції, збирають кошти на ЗСУ. Цей список можна продовжувати до безкінечності. Тож у цей день вкотре маємо нагадати один одному – тримаймося разом, щоб якнайшвидше наблизити день нашої спільної ПЕРЕМОГИ.  
В знак солідарності і підтримки українському народу сьогодні величний Гімн вільної, незалежної держави звучить у різних куточках світу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь