A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Томашполі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 15:33
Кількість переглядів: 65

Цього року 15 лютого Україна відзначає 35-річницю з дня виведення військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних подій тієї страшної війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

З цієї нагоди сьогодні у великій залі Томашпільської селищної ради очільник громади Валерій Немировський зустрівся з воїнами-інтернаціоналістами, ветеранами Афганської війни. Валерій Федорович від себе особисто та від усіх жителів громади висловив щиру вдячність та повагу воїнам-інтернаціоналістам за стійкість і героїзм, проявлені під час вирішення військових конфліктів на території інших держав, за приклад мужності і патріотизму для нинішніх Захисників і Захисниць ЗСУ, і за все те, що їм довелось пройти і пережити у горнилі тієї неоправданої війни. Побажав  ветеранам міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою, і в знак шани кожному вручив грошові винагороди від селищної ради.
Перед світлою пам’яттю загиблих воїнів-інтернаціоналістів, полеглих захисників нинішньої російсько-української війни учасники заходу схилили голови у хвилині мовчання й поклали квіти до підніжжя пам'ятних знаків воїнам-інтернаціоналістам і «Борцям за свободу і незалежність України».
Вічна пам’ять Героям, які загинули на чужині, під час Афганської війни й на території інших держав!
Вічна слава усім полеглим за Україну Захисникам і Захисницям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь