A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 20.02.2024 16:51
Кількість переглядів: 142

20 лютого у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В ньому взяли участь члени виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, запрошені.

Перед початком роботи Валерій Федорович привітав із днем народження членів виконкому Ігоря Горупашенка та Віктора Ромашука, які святкували свої дні народження у лютому.  Побажав іменинникам міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба і натхнення у праці.
Першими перед членами виконкому представили детальний звіт про виконану у 2023 році роботу поліцейські офіцери громади Віталій Боднар та Юрій Кузь.
Далі було розглянуто питання про взяття на облік селищної ради безхазяйного нерухомого майна, що знаходиться на території селища  Томашпіль.
Про наслідки відпрацювань у житловому секторі, перевірку водних об’єктів на території Томашпільської громади у 2023 році та про важливість проведення профілактичної роботи серед населення з попередження пожеж та нещасних випадків на водних об’єктах звітував начальник відділу організації пожежно-профілактичної роботи Тульчинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області, підполковник служби ЦЗ Олександр Бендержицький.
Члени виконкому також затвердили звіти про виконання фінансового плану за 2023 рік та уточнення до фінансового плану на 2024 рік Томашпільського КП, ПП «Томашпільводоканал», КП «Томашпільське інвестиційне агенство», КНП «Томашпільська ЦРЛ», КНП «Томашпільський ЦПМСД».
Прийняли рішення про виділення приміщень для участі в експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості КУ «Центр надання соціальних послуг».
Погодили рішення на встановлення пам’ятної дошки на будівлі Вапнярківської гімназії загиблому воїну-земляку Станіславу В’ячеславовичу Красію.
Надали дозвіл на  зріз сімдесяти трьох аварійних деревонасаджень на окремих територіях Томашпільської громади.
Розглянули питання про припинення надання справ щодо призначення компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на розгляд виконавчого комітету у зв’язку із впровадженням в роботу програмного комплексу «Соціальна громада». А також про затвердження Положення про опікунську раду з питань забезпечення прав недієздатних осіб та осіб з обмеженою життєздатністю, які потребують опіки та піклування. Про переоформлення опіки над недієздатною особою (інформував начальник відділу соціального захисту Олександр Недомовний).
Велика частка питань стосувалась правового захисту дітей: про визначення місця проживання малолітньої дитини; доцільність позбавлення матері неповнолітньої дитини батьківських прав; усунення перешкод у вихованні та спілкуванні батька з дітьми; надання батькам неповнолітньої дитини дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки від імені малолітньої дитини; надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітніх дітей без згоди батька; надання статусу дитини, на постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті селищної ради дитини-сироти (інформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош).
Ряд питань порядку денного стосувалися житлово-комунального сектору: видача дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно взамін втраченого оригіналу; присвоєння адресного номера житловим та нежитловим будівлям (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Також членами виконкому було затверджено акт про надання гуманітарної допомоги у вигляді будівельних матеріалів.
Підтримано низку рішень, що стосувалися виділення та надання одноразової грошової допомоги на лікування важкохворим жителям громади та пораненим під час бойових дій військовослужбовцям, на відшкодування матеріальних втрат постраждалим через пожежу. Адресну матеріальну допомогу також надано жителям громади на поховання близьких родичів та родині померлого військовослужбовця.
Загалом членами виконавчого комітету було розглянуто 112 нагальних питань та прийнято до них відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитись на офіційному сайті Томашпільської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь