A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Родині загиблого воїна із Томашполя вручили орден “За мужність” III ступеня

Дата: 24.01.2024 13:28
Кількість переглядів: 36

Згідно з Указом Президента України від 24 серпня 2023 року № 514 «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, нашого земляка, солдата-навідника Олександра Володимировича Васалатія посмертно відзначено орденом «За мужність» III ступеня.

Сьогодні, 24 січня, у залі Томашпільської селищної ради високу державну нагороду загиблого військовослужбовця вручили його матері Світлані В’ячеславівні і брату Євгену голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський та начальник 1-го відділу Тульчинського РТЦК та СП підполковник Олег Кучерук.
Олександр Васалатій був призваний до лав Збройних сил України 15 березня 2023 року. Службу проходив у І-му дисантно-штурмовому відділенні, дисантно-штурмового взводу, І-ої дисантно-штурмової роти, І-го дисантно-штурмового батальйону. Свій останній бій прийняв 21 червня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське, Бахмутського району Донецької області.
Голова громади висловив щирі співчуття і підтримку рідним полеглого Олександра, подякував матері за належне виховання сина.
Доземний уклін тобі, Герою! Хай на рідній землі, за волю та незалежність якої ти віддав своє молоде життя, ніколи не згасає пам’ять про твій неоціненний ратний подвиг.
Нехай милостивий Господь кріпить у горі родину, дає сил і наснаги жити далі. Розуміємо, що жодна медаль не здатна втамувати гіркого болю матері, яка вже ніколи не зможе пригорнутися до плеча рідного синочка. Хай же ця почесна урядова нагорода стане для Вас, шановна Світлано В’ячеславівно, проявом великої вдячності і шани від всього українського народу та жителів нашої громади.
Вічна і світла пам’ять усім загиблим воїнам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь