A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПОСМЕРТНУ НАГОРОДУ ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА ІГОРЯ ГАВРИЛЮКА ВРУЧИЛИ ЙОГО РОДИНІ

Дата: 11.03.2024 13:35
Кількість переглядів: 69

Указом Президента України від 9 жовтня 2023 року № 684 «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нашого воїна-земляка, горишківчанина Ігоря Анатолійовича Гаврилюка посмертно відзначено орденом «За мужність» III ступеня.

Сьогодні, 11 березня, у залі Томашпільської селищної ради високу державну нагороду загиблого військовослужбовця зі словами співчуття, вдячності і підтримки вручили його родині – батьку Анатолію Семеновичу, матері Ользі Володимирівні, дружині Оксані, сину Андрію, - начальник 1-го відділу Тульчинського РТЦК та СП підполковник Олег Кучерук та голова Томашпільської громади Валерій Немировський.
Зі сльозами на очах рідні прийняли нагороду, яка, без сумніву, відтепер буде сімейною реліквією та ще одним світлим спомином про їхнього незабутнього сина, чоловіка, батька.
 Ігор Гаврилюк був мобілізований до лав Збройних сил України у жовтні 2022 року. Служив у званні солдат, водій першого гранатометного відділення, взводу вогневої підтримки, другого аеромобільно-десантної роти окремого аеромобільного батальйону окремої аеромобільної бригади. Загинув 17 грудня 2022 року в населеному пункті Білогорівка Луганської області.
Доземний уклін тобі, Герою! Хай на рідній землі, за волю та незалежність якої ти віддав своє молоде життя, ніколи не згасне пам’ять про твій неоціненний ратний подвиг.
Розуміємо, що жодна нагорода не в силі полегшити рідним нестерпний біль від непоправної втрати, але нехай вона стане свідченням великої вдячності від всього українського народу, від жителів нашої громади за мужність та самопожертву Ігоря в ім’я мирного майбутнього Батьківщини.
Низький уклін, Божої підтримки й повсякчасної опіки рідним Героя.
Вічна і світла пам’ять усім загиблим воїнам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь