A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

17 березня – День працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення

Дата: 17.03.2024 08:00
Кількість переглядів: 27

Шановні працівники та ветерани праці житлово-комунального господарства і  побутового обслуговування населення нашої громади!
Щороку, у третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Сьогодні, сфера житлово-комунального господарства є однією із головних систем надійного життєзабезпечення громади, яка працює для комфортних умов проживання жителів та гостей нашого селища. Тепло в оселях, затишок, чистота та охайність вулиць – це все завдяки вашій щоденній нелегкій і кропіткій праці. Незважаючи на умови сьогодення та складні часи, які переживає наша країна нині, ви день у день, а іноді й без вихідних, під час складних погодних умов, докладаєте максимум зусиль аби жителям нашої громади жилося зручно і комфортно.

Від щирого серця дякуємо вам за наполегливу, і таку потрібну людям, працю. Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба, достатку, родинного затишку, впевненості у завтрашньому дні. Нехай підтримка та слова вдячності від задоволених споживачів щодня зігрівають ваші серця і додають ще більше наснаги працювати на благо розквіту нашої громади!
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь