A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

РОБОЧА ЗУСТРІЧ НЕФОРМАЛЬНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ПСИХОЛОГІВ

Дата: 13.03.2024 11:12
Кількість переглядів: 59

12 березня у приміщенні селищної ради відбулася робоча зустріч неформального об’єднання психологів Томашпільської громади. У зібранні взяли участь очільник Томашпільської громади Валерій Немировський, керівники структурних підрозділів селищної ради, практикуючі психологи, які працюють у різних галузях громади.

Головною метою зустрічі стало обговорення питань, що стосуються  соціального супроводу та надання соціально-психологічної підтримки населенню, яке постраждало від наслідків війни. А саме – сім’ям Захисників та Захисниць України, у тому числі звільнених з військової служби через важкі поранення, загиблих/померлих, зниклих безвісті.
В ході зібрання психологи обмінялися досвідом, обговорили план роботи об'єднання на наступний квартал та визначили формати запланованих заходів.
Наприкінці зустрічі Валерій Федорович звернувся до присутніх з великим проханням згуртуватися заради цієї благородної справи, аби якомога більше сімей, які опинилися в критичних умовах, відчули не лише психологічну підтримку але й наше спільне співпереживання, взаємовиручку, людяність і сердечність, які об’єднують спільноту і завжди роблять її сильнішою.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь