A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У ТОМАШПОЛІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З РУКОПАШНОГО БОЮ

Дата: 18.03.2024 13:35
Кількість переглядів: 53

16 березня на базі Томашпільського СД ЮСШ відбувся відкритий чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат та перший, започаткований до Дня українського добровольця, турнір з рукопашного бою серед юнаків та дівчат.
у змаганнях взяли участь спортсмени Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ», Львівської обласної федерації рукопашного бою та Вінницької обласної федерації рукопашного бою в складі: Томашпільської СДЮСШ, СК «БАРС» м. Ямпіль, СК «КРАБ» с-ща Крижопіль та федерації рукопашного бою міста Вінниці.

У чемпіонаті з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат взяли участь спортсмени вікових категорій 10-11, 12-13, 14-15 та 16-17 років у версіях дозованого та легкого контакту.
В турнірі з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат взяли участь спортсмени вікових категорій 6-7 8-9 у версіях боротьби та дозованого контакту, і спортсмени вікових категорій 10-11, 12-13, 14-15 у версіях дозованого контакту початкового рівня та боротьби.
Щоб підтримати бойовий дух та повболівати за молодих спортсменів на змагання завітали воїни-земляки, добровольці, учасники бойових дій Тульчинського району і Томашпілля.
В урочистому відкриті чемпіонату взяли участь та привітали спортсменів голова Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, очільник Томашпільської громади Валерій Немировський, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури та туризму Григорій Слободян, директор СД ЮСШ Олександр Жовтан.
У своєму зверненні до організаторів та учасників змагань голова громади Валерій Немировський привітав усіх з відкриттям спортивного заходу, побажав юним спортсменам сил, завзяття і гарних перемог. Висловив щиру вдячність нашим мужнім воїнам ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість проводити такі заходи. Вручив Подяку від селищної ради за високу організацію проведення нинішнього чемпіонату виконуючому обов’язки президента Вінницької Обласної Федерації рукопашного бою Федору Водянюку, який взяв на себе обов’язки свого сина Сергія, допоки він у лавах ЗСУ захищає рідну Батьківщину від ворога-загарбника.
Федір Михайлович Водянюк, у свою чергу, теж щиро подякував селищному голові Валерію Немировському за всебічне сприяння розвитку спорту громади, за повсякчасну підтримку спортсменів з рукопашного бою, за виділені кошти для їх участі у змаганнях світового та європейського рівнів, а також за надану спортивну базу та фінансову підтримку нинішніх змагань. Слова щирої вдячності за фінансову підтримку чемпіонату він адресував також керівництву агрокомплексу «Зелена долина» Юрію Морозу, Віталію Коров’якову, ІТ–компанії «BillTech» та підприємцям Наталіїї Решетнік і Сергію Трачуку.
В командному заліку місця посіли:
Чемпіонат області з рукопашного бою серед юнаків, дівчат та юніорів:
І місце – Львівська обласна федерація рукопашного бою
ІІ місце – відділення рукопашного бою «Альтаїр» Томашпільської СДЮСШ
ІІІ місце – СК «КРАБ» м. Крижополя
Турнір з рукопашного бою серед юнаків, дівчат та юніорів:
І місце – СК «КРАБ» м. Крижопіль
ІІ місце - Львівська обласна федерація рукопашного бою
ІІІ місце – СК «БАРС» м. Ямпіль.
За найкращі технічні поєдинки 20 спортсменів було відзначено окремими призами.
Нагородження переможців та призерів змагань проводили учасники бойових дій – офіцери, сержанти та солдати 169 батальйону!
Суддівство змагань здійснювали Сергій Гузов (суддя Національної категорії м. Луцьк), Юлія Максименко (Томашпіль-Вінниця), Михайло Щербанюк (м. Ямпіль), Олександр Макаров та Єгор Лебедь (м. Вінниця). Медичне обслуговування змагань забезпечили лікарі Галина Шпортко та Вікторія Геренбург.
За результатами змагань формується збірна команда області для участі у всеукраїнських змаганнях з рукопашного бою.
Щиро дякуємо усім хто долучився до організації та проведення даного заходу. Вітаємо юних спортсменів із перемогами, бажаємо подальшого спортивного розвитку та росту, побільше гарних вражень, спортивних досягнень та перемог.
 Бажаємо Божого захисту і найшвидшої Перемоги нашим мужнім оборонцям. Безмежно дякуємо усім, хто нині зі зброєю в руках боронить нашу Україну, за мирні будні та надійний захист!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь