A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

КОМУНАЛЬНИКІВ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 15.03.2024 13:58
Кількість переглядів: 72

15 березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке в Україні традиційно відзначається у третю неділю березня, очільник громади Валерій Немировський зустрівся у залі селищної ради з колективами комунальних установ, аби в урочистій обстановці подякувати їм за плідну працю та привітати з професійним святом.

Звертаючись до присутніх, Валерій Федорович, зокрема, зазначив: «Робота комунальника нелегка, але вкрай необхідна. Тому безмежно дякую всім, і кожному із вас за те, що, навіть незважаючи на важкі умови сьогодення, які переживає наша країна нині, ви день у день, а іноді й без вихідних, і під час складних погодних умов, докладаєте максимум зусиль аби нашим мешканцям жилося зручно і комфортно. Щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, Божої підтримки, благополуччя, мирного неба і швидкої Перемоги».
За високий професіоналізм, відданість праці, вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи галузі та з нагоди професійного свята 94-х працівників комунально-побутової сфери відзначено Почесними грамотами та грошовими винагородами від селищної ради. Ще одним приємним подарунком для комунальників стало музичне вітання у виконанні працівника ЦКіД Олега Стебельського.
Шановні працівники комунальних установ громади! Від жителів усієї громади уклінно дякуємо вам на надзвичайно важливий внесок у забезпечення життєдіяльності нашої громади. Адже ви щодня створюєте для нас атмосферу затишку, спокою і позитиву. Щиро хочеться, щоб усі поважали й цінували вашу нелегку працю, у яку ви щодня вкладаєте стільки своїх сил і душі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь