A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 21.03.2024 13:34
Кількість переглядів: 73

21 березня у великій залі селищної ради за головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В його роботі взяли участь члени виконавчого комітету, запрошені.
Перед початком роботи Валерій Федорович щиро привітав з минувшим іменним днем члена виконавчого комітету, старосту Кислицького старостинського округу Віктора Цимбала.

Першим питанням порядку денного присутні заслухали детальний огляд аналітичної довідки та звіт про проведену на підвідомчій селищній раді території роботу зі зверненнями громадян у 2023 році (інформувала головний спеціаліст відділу загально-організаційного забезпечення Аліна Сулима).
Далі члени виконкому прийняли до відома звіти старостів старостинських округів громади про роботу на місцях зі зверненнями громадян у 2023 році, та хід їх виконання (інформувала керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Інна Шклярук).
Прослухали інформацію щодо організації на території Томашпільської громади  громадсько-суспільних робіт, які протягом 2024 року проводитимуться у співпраці з Томашпільським центром зайнятості (інформував заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Борис Наконечний).
Про попередження бездоглядності та профілактику правопорушень серед неповнолітніх на території нашої громади а також про заходи щодо поліпшення матеріального становища дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування й ще декількох питань, що стосувалися дозволу на реєстрацію місця проживання малолітніх дітей;  надання статусу дитини дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів присутніх детально поінформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош.
Далі члени виконкому взяли до відома інформацію щодо затвердження висновків органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікунів для недієздатних осіб (інформував начальник відділу соціального захисту Олександр Недомовний).
Затвердили акт про надання гуманітарної допомоги у вигляді будівельних матеріалів для ремонту даху у Гнаткіському дитячому садочку.
Кілька питань стосувалися видачі дубліката свідоцтва на право особистої власності взамін втраченого оригіналу, а також про присвоєння адресних номерів житловим та нежитловим будівлям (інформували начальник відділу юридичного забезпечення Андрій Щербатий та головний спеціаліст сектору містобудування і архітектури Євген Сауляк).
На засіданні було розглянуто цілий ряд питань стосовно виділення одноразової матеріальної допомоги мешканцям громади, які потребують лікування та пораненим військовослужбовцям. А також виділення  одноразової грошової допомоги на поховання близьких родичів. Затверджено договір та акт виконаних робіт на надання ритуальних послуг для поховання військовослужбовців з КП «Томашпільське».
Загалом члени виконавчого комітету у ході роботи засідання розглянули 61 питання, до яких прийняли відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь