A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

РОБОЧА ЗУСТРІЧ НЕФОРМАЛЬНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ПСИХОЛОГІВ

РОБОЧА ЗУСТРІЧ НЕФОРМАЛЬНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ПСИХОЛОГІВ

12 березня у приміщенні селищної ради відбулася робоча зустріч неформального об’єднання психологів Томашпільської громади. У зібранні взяли участь очільник Томашпільської громади Валерій Немировський, керівники структурних підрозділів селищної ради, практикуючі психологи, які працюють у різних галузях громади.

11:12 13.03.2024

27 березня в Томашполі відбудеться безкоштовний семінар про гранти для бізнесу.

27 березня в Томашполі відбудеться безкоштовний семінар про гранти для бізнесу.

Маєте давню мрію виготовляти сири, розпочати виготовлення ковбас, надавати професійно послуги у бьюті сфері, налагодити швейну справу чи будь-яку іншу  та бажаєте щоб вона приносила не лише задоволення, а й кошти? Рішення є - ГРАНТИ ДЛЯ БІЗНЕСУ.     

16:33 11.03.2024

ПОСМЕРТНУ НАГОРОДУ ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА ІГОРЯ ГАВРИЛЮКА ВРУЧИЛИ ЙОГО РОДИНІ

ПОСМЕРТНУ НАГОРОДУ ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА ІГОРЯ ГАВРИЛЮКА ВРУЧИЛИ ЙОГО РОДИНІ

Указом Президента України від 9 жовтня 2023 року № 684 «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нашого воїна-земляка, горишківчанина Ігоря Анатолійовича Гаврилюка посмертно відзначено орденом «За мужність» III ступеня.

13:35 11.03.2024

9 березня – День землевпорядника

9 березня – День землевпорядника

Шановні працівники та ветерани землевпорядної служби громади! Щиро вітаємо із професіним святом усіх, хто обрав своїм покликанням працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогоднішнє і майбутнє! Важко переоцінити внесок землевпорядників у забезпечення раціонального використання й охорону земельних ресурсів. Адже земля - наше основне національне багатство, наша святиня і  годувальниця. Зараз в Україні проводиться земельна реформа, і саме землевпорядники є її безпосередніми виконавцями.

08:10 09.03.2024

ЗОСТАЛАСЬ В СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ І ШАНІ

ЗОСТАЛАСЬ В СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ І ШАНІ

9 березня минає рік, як за межу вічності відійшла наша колишня колега Валентина Германівна Залюбівська – добра, щира, чуйна людина, надзвичайно відповідальна посадовиця, доброзичлива порадниця і наставниця. Вона залишила по собі приклад великої працелюбності і стремління досягати наміченого, що й досі нам служить орієнтиром у роботі, є своєрідним взірцем у службовому та життєвому повсякденні.

08:00 09.03.2024

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2024 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2024 року

За 2 місяці 2024 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 22 203 474 грн. доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 114,5 % виконання до  плану на 2 місяці в сумі 19 392 990 грн. та 14,0 % виконання до плану на рік в сумі 158 123 686 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету збільшились на 5 673 943 грн., або на 34,3 %, а у співставних умовах (зарахування з 1 жовтня 2023 року надходжень податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами в повному обсязі до спеціального фонду Державного бюджету України) надходження збільшились на 6 999 730 грн., або на 46,0 %.

11:07 08.03.2024

Оголошується набір на службу в поліцію

Оголошується набір на службу в поліцію

Відділення поліції Nº2 Тульчинського районного відділу поліції інформує про те, що проводиться набір на службу в поліцію на вакантні посади в ГУНП у Вінницькій області для подальшого призначення в підрозділи поліції особливого призначення «Сафарі», «Цунамі», «Луганськ» в складі ДПОП ОШБ НПУ «Лють» чоловіків та жінок віком до 55 років. Вимоги: громадянство України, вік від 18 років, середня або вища освіта, вільне володіння українською мовою, фізична підготовка, знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», високий рівень фізичної підготовки.

10:03 08.03.2024

8 березня – Міжнародний жіночий день

8 березня – Міжнародний жіночий день

Дорогі наші жінки - матусі, дружини, дівчата, донечки, сестрички, колежанки - захисниці фронту і тилу! Прийміть найщиріші вітання із Міжнародним жіночим днем – 8 березня! На ваших тендітних плечах тримається увесь світ: мир в оселі, сімейний добробут, здоров’я і майбутнє дітей. А нині ви ще й нарівні з чоловіками на передовій захищаєте нашу Вітчизну, рятуєте життя воїнів, тримаєте надійний тил, працюєте, навчаєте, молитвою прихиляєте Небо до своїх рідних, до України. Завдяки вашому нескінченному терпінню, стійкості, мудрості і любові ми неодмінно разом подолаємо усі випробування.

08:00 08.03.2024

14.03.2024 відбудеться інформаційних захід щодо початку роботи Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві

14.03.2024 відбудеться інформаційних захід щодо початку роботи Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що 14 березня 2024 рокубуде проведений інформаційно-просвітницький захід щодо початку роботи Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

16:31 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь