A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Облаштували огорожу на Пеньківському кладовищі

Облаштували огорожу на Пеньківському кладовищі

У день свята Трійці за традицією ми приходимо до місць вічного спочинку наших рідних, близьких, друзів. Пам'ять про них – і в нашому ставленні до цих святих місць і до того, який вони мають вигляд. Сільське кладовище у с. Пеньківка давно потребувало заміни старої огорожі.

13:46 09.06.2020

Відкриття ФАПу у Паланці

Відкриття ФАПу у Паланці

Нарешті отримати медичні послуги, в тому числі невідкладну медичну допомогу матимуть змогу жителі Паланського старостинського округу.

16:48 04.06.2020

Як в Україні захищають права дітей?

Як в Україні захищають права дітей?

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права неповнолітніх, нагода звернути увагу на правові проблеми, з якими стикаються діти. Про це йшлося день під час онлайн пресконференції «Як в Україні захищають права дітей?», що відбулася на базі пресцентру ІА «Укрінформ». 

13:49 03.06.2020

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил безпеки під час відпочинку на природі!

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил безпеки під час відпочинку на природі!

В Україні тривають вихідні дні. Тепла погода сприяє тому, що люди масово вирушають на відпочинок у ліс, парки, до водойм. Проте за позитивними емоціями не варто забувати про елементарні правила безпеки, дотримання яких стане гарантією того, що відпочинок завершиться без надзвичайних подій.

13:49 03.06.2020

Дякуємо за підтримку правоохоронців

Дякуємо за підтримку правоохоронців

Нещодавно з метою забезпечення дотримання норм і правил, пов’язаних з карантином через поширення COVID-19, громадська організація  «Життя та розвиток громад» надала допомогу на придбання 200 л пального, аби поліцейські Томашпільського відділення поліції мали змогу вчасно і в повній мірі виконувати свої службові обов’язки.

13:43 03.06.2020

Здай кров – врятуй життя

Здай кров – врятуй життя

2 червня у коридорах ЦРЛ було досить людно – відповідно до плану заходів Стратегії розвитку системи крові Вінницького регіону,  для поповнення лікарняного банку  крові КНП «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної ради», в якому закуповує препарати крові та її компонентів КНП «Томашпільська ЦРЛ» з метою забезпечення потреб крові для пацієнтів нашого району на 2020 рік у районі працювала виїзна бригада центру.

10:11 03.06.2020

Поповнення книжкових полиць у Публічній бібліотеці

Поповнення книжкових полиць у Публічній бібліотеці

З короткочасним візитом завітала сьогодні до Томашпільської ОТГ народний депутат України Лариса Білозір. І вже традиційно не з порожніми руками.  Від сьогодні книжкові полиці Публічної бібліотеки селищної ради поповнилися новинками художньої літератури, яку передала депутатка. Подарунок дасть змогу розширити вибір сучасної книги для читача. 

15:40 01.06.2020

Бактеріальний опік плодових

Бактеріальний опік плодових

Симптоми ураження.      Хвороба проявляється на квітках, пагонах, гілках та плодах. Квітки раптово в’януть та чорніють, листки скручуються, чорніють і залишаються висіти на деревах, набуваючи вигляду обвуглених. У місцях уражень кора молодих пагонів і гілок здувається внаслідок великого притоку рідини, яка згодом починає текти по корі у вигляді гумозного ексудату. Спочатку вона безбарвна,  пізніше темніє й засихає у вигляді краплин від бурштино-жовтого до темно бурого кольору. Уражуються «опіком» молоді незрілі плоди. Вони чорніють і залишаються висіти на гілках, як і листя. Молоді пагони утворюють гачкоподібний згин. 

11:07 01.06.2020

Оголошено  конкурс  бізнес-планів для підприємців-початківців.

Оголошено конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)» в рамках  виконання Плану дій реалізації  Стратегії  розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області  на період до 2020 року  з 27 травня  2020 року оголошено  конкурс  бізнес-планів для підприємців-початківців. 

09:42 01.06.2020

Дотація на доїльні апарати та холодильне обладнання для фізичних осіб

Дотація на доїльні апарати та холодильне обладнання для фізичних осіб

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністраці інформує про те, що у зв’язку з пом’якшенням карантинних заходів, розпочато прийом документів від фізичних осіб для надання в поточному році часткового відшкодування  витрат за закуплену установку індивідуального доїння та (або) холодильну установку для зберігання і охолодження молока.

09:38 01.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь