A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Про скликання 48  сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання 48 сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови № 210 від 25.08.2020 року "Про скликання  48 сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради, 28 серпня 2020 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться засідання 48  сесії селищної ради 8 скликання. 

18:21 27.08.2020

План роботи у новому навчальному році обговорювали освітяни Томашпільської ОТГ на щорічній колегії

План роботи у новому навчальному році обговорювали освітяни Томашпільської ОТГ на щорічній колегії

До початку навчального року залишився один тиждень. І сьогодні, аби обговорити план роботи на прийдешній рік у залі будинку культури Томашпільської селищної ради зібралися педагогічні колективи дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти об’єднаної громади.

17:30 25.08.2020

Перевірено готовність освітніх закладів до навчального 2020-2021 року

Перевірено готовність освітніх закладів до навчального 2020-2021 року

Як правило, літніх канікул для шкільної громади ніколи не буває забагато. Однак, цьогоріч через карантин, пов'язаний з коронавірусом, під час якого школи не працювали, - учнівський та педагогічний колективи з нетерпінням очікують на початок нового навчального року.

16:27 25.08.2020

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня Незалежності України.

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня Незалежності України.

Цьогоріч 29-ту річницю Незалежності України Томашпільська селищна об’єднана територіальна громада відзначила урочистими заходами згідно Указу Президента України «Про відзначенння 29-ї річниці Незалежності України», забезпечивши дотримання вимог Постанови Уряду «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».

17:13 24.08.2020

З 29-ю річницею Незалежності України!

З 29-ю річницею Незалежності України!

Протягом творення своєї історії наша держава не раз виборювала право на свободу і незалежність. Україна й сьогодні відстоює це право, право на власну думку та мирне життя. Всі ці випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до  її незалежності.

08:00 24.08.2020

23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня - День Державного Прапора України

Виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, кожна нація обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор України. Ми бережемо та шануємо його як найбільшу національну святиню. Український прапор – це наш історичний дух, наша совість і незламність, це – вічно жива пам'ять про героїчне минуле.

06:26 23.08.2020

Необхідність для мешканців Кислицького

Необхідність для мешканців Кислицького

Важко не помітити, що криза, спричинена коронавірусом, внесла свої корективи в звичне життя нашого суспільства. Але життя триває і ми живемо та працюємо вже враховуючи карантинні вимоги. Деякі з завжди актуальних питань щодо ремонтів доріг та об’єктів інфраструктури і надалі лишаються невирішеними.  

09:12 21.08.2020

Молодіжна рада

Молодіжна рада

Тобі від 14 до 35? Ти бажаєш змінити свою громаду або реалізувати свій проект, чи може хочеш отримати новий досвід та знання? Тоді тобі до нас! З 12 серпня по 10 вересня 2020 року проходить набір до Молодіжної ради Томашпільської об'єдної територіальної громади!

14:49 14.08.2020

УВАГА! АМБРОЗІЯ ПОЛИНОЛИСТА НЕБЕЗПЕЧНИЙ КАРАНТИННИЙ БУР'ЯН!ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ:

УВАГА! АМБРОЗІЯ ПОЛИНОЛИСТА НЕБЕЗПЕЧНИЙ КАРАНТИННИЙ БУР'ЯН!ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ:

Амброзія полинолиста - однорічна яра рослина, за зовнішнім виглядом схожа на коноплі, а за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва - полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 2-2,5 метрів, а коріння заглиблюється до 4 метрів.

13:42 14.08.2020

Кукурудзяний жук

Кукурудзяний жук

Західний кукурудзяний жук (Diabrotica virgifera virgifera Le Conte) – небезпечний шкідник посівів кукурудзи. Цей шкідник внесений до Переліку карантинних організмів України. Личинки Західного кукурудзяного жука брудно-білого кольору, зморшкуваті, з коричневою головною капсулою, дорослі до 10-13мм довжиною. Відродження їх припадає на другу половину травня-середину червня. Будучи монофагами, живляться тільки корінням кукурудзи (приблизно 30 днів); пошкоджують спочатку з периферійної зони до стебла, що призводить до полягання кукурудзи у вигляді «гусячої шиї» і, відповідно, загибелі рослини.

11:39 14.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь