A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Назавжди у наших серцях залишиться пам'ять…

Назавжди у наших серцях залишиться пам'ять…

Згідно з Указом Президента від 2009 року 28 жовтня визначено днем всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні. Цьогоріч відзначаємо 76-ту річницю з Дня визволення України від німецько – фашистських загарбників. Ми традиційно вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та мирного населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

11:28 28.10.2020

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня захисника України

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня захисника України

14 жовтня - день, коли ми засвідчуємо свою повагу та вдячність відважним землякам, хто на різних етапах української історії боронив рідну землю від ворога. Так до Дня захисника України в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді відбулися урочисті заходи з врахуванням вимог карантину.

13:19 14.10.2020

Забезпечення пожежної безпеки приміщень виборчих дільниць

Забезпечення пожежної безпеки приміщень виборчих дільниць

Відповідальність за забезпечення пожежної безпеки приміщень виборчих дільниць несуть голови виборчих комісій та керівники установ, підприємств, організацій, в будівлях яких вони розташовані. На керівників цих об’єктів покладаються обов’язки з утримання приміщень виборчих дільниць, як і будинків у цілому, у яких вони розташовані, у безпечному протипожежному стані; забезпечення їх первинними засобами пожежогасіння, а також своєчасне і повне виконання протипожежних заходів.

10:09 09.10.2020

Томашпільська ТВК інформує

Томашпільська ТВК інформує

Розглянувши заяву кандидата у депутати до селищної ради Томашпільської ОТГ Тульчинського району  Вінницької області Гаврилюка Володимира Андрійовича, про виключення із списку депутата від політичної партії Всеукраїнського об’єднання «БАТЬКІВЩИНА». Постановляє: Виключити із списку кандидатів у депутати до селищної ради Томашпільської ОТГ Тульчинського району Вінницької області, Гаврилюка  Володимира Андрійовича від політичної партії Всеукраїнського об’єднання «БАТЬКІВЩИНА».

11:57 05.10.2020

Ті, що пронесли любов крізь роки…

Ті, що пронесли любов крізь роки…

 Перше жовтня – це день, який нагадує нам про наймудріших, досвідчених та натруджених, тих, хто в серцях молодих викликає зворушливі, теплі почуття – людей похилого віку. Саме в цей день ми маємо ще одну можливість адресувати слова подяки батькам, бабусям, дідусям та просто літнім людям.

18:17 01.10.2020

Робочий візит

Робочий візит

Днями аби перевірити хід виконання робіт по капітальному ремонту дорожнього покриття по вулиці Данила Нечая, що в Томашполі з робочим візитом завітав начальник ДП «Вінницький облавтодор» Ігор Шаповал.

11:48 01.10.2020

Привітали з професійним святом

Привітали з професійним святом

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня бібліотечних працівників вітали шановані гості: Валерій Немировський, Ігор Шаповал та Василь Чорний, які завітали до Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради. Валерій Немировський зазначив, що необхідність ролі бібліотек беззаперечна. Це ланка, що пов’язує читача з безмежним світом інформації, несе високу просвітницьку місію, дає відповіді на багато хвилюючих питань. Вітальні слова та найкращі побажання працівникам книгозбірні також адресували Ігор Шаповал та Василь Чорний.

09:37 01.10.2020

Вітали зі святом

Вітали зі святом

30-те вересня в Україні відзначається як День усиновлення.  З нагоди цього свята та аби відзначити та подякувати за людяність, милосердя та великодушність людям, що зважились усиновити дитину, стати прийомними батьками або ж через якісь життєві обставини стати опікунами чи піклувальниками начальник Служби у справах дітей Томашпільської селищної ради Оксана Ярош здійснила візит до сімей такої категорії, які проживають на території об’єднаної громади.

18:17 30.09.2020

До Дня усиновлення

До Дня усиновлення

Спостерігаючи за життям людей, що відважились усиновити дитину, стати прийомними батьками або ж через якісь життєві обставини стати опікунами чи піклувальниками чиїхось дітей, розуміємо, що всі вони здійснюють життєвий подвиг. Виховання рідної дитини по крові – це беззаперечно складно, а чужої складніше в кілька раз. 

18:12 30.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь