A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

«Чиста» енергія для Вашої родини»

«Чиста» енергія для Вашої родини»

З метою формування в суспільстві свідомого ставлення до необхідності підвищення енергоефективності, розвитку та використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України інформує населення про переваги використання відновлюваних джерел енергії для забезпечення потреб домогосподарств в електроенергії, опаленні чи гарячому водопостачанні. Для чого проводить роз’яснювальну кампанію «Чиста» енергія для Вашої родини».

09:31 07.09.2020

ГРОМАДСЬКІ РОБОТИ ТА РОБОТИ ТИМЧАСОВОГО ХАРАКТЕРУ – ПОЛІПШЕННЯ БЛАГОУСТРОЮ СЕЛИЩА ТА ТИМЧАСОВА ЗАЙНЯТІСТЬ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ.

ГРОМАДСЬКІ РОБОТИ ТА РОБОТИ ТИМЧАСОВОГО ХАРАКТЕРУ – ПОЛІПШЕННЯ БЛАГОУСТРОЮ СЕЛИЩА ТА ТИМЧАСОВА ЗАЙНЯТІСТЬ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ.

Зайнятість населення — одне з пріоритетних питань в роботі Томашпільської філії Вінницького центру зайнятості. Залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру — ефективний шлях тимчасового вирішення працевлаштування громадян.

15:23 04.09.2020

За добрими людьми – добрі справи

За добрими людьми – добрі справи

В нинішніх умовах  підготовка до нового навчального року  не можлива без спонсорської допомоги. І тому дуже приємно, що в наш час є такі люди, які розуміють важливість здобуття освіти і завжди готові прийти на допомогу. Роблять це доброзичливо, від щирого серця. Ми дуже вдячні за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку фермеру господарства «Добрий господар» Ігорю Сташуку.

09:01 04.09.2020

Річниці  завершення Другої світової війни присвячено

Річниці  завершення Другої світової війни присвячено

2 вересня минає 75 років, як закінчилась наймасштабніша і найкривавіша в історії людства, Друга світова війна.  У  глобальному збройному конфлікті, що розпочався 1 вересня 1939 року, взяли участь понад 60 країн. Великі держави  утворили два протилежні військові табори: блок країн Осі  (Німеччина, Італія, Японія) та антигітлерівську коаліцію («союзники»). Безпосередню участь у бойових діях брали понад 100 мільйонів осіб.

16:20 02.09.2020

Вшанувати пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Вшанувати пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Із дня виходу українських військ з Іловайська минає 6 років. Те, що називали «зеленим коридором», всупереч домовленостям із російським Генштабом, перетворилося на «дорогу смерті», на якій розстріляли українських військових і добровольців. У боях, що відбулися з  7 по 31 серпня 2014 року полягло 368 українських бійців, 18 з яких вважають зниклими безвісти. 

16:44 29.08.2020

Відбулася 48  сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 48  сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

28 червня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 48 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 21 депутат із 38 та запрошені в.о. старост сіл ОТГ. Для участі в сесії зареєструвалися прихожани римо-католицької парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель, а також власники та представники власників земельних паїв, які орендує депутат селищної ради Присяжний В.М.

18:47 28.08.2020

ВІЗИТ ЛАРИСИ БІЛОЗІР

ВІЗИТ ЛАРИСИ БІЛОЗІР

З робочим візитом до Томашпільської ОТГ завітала народна депутатка України, відповідальна й активна народна обраниця Лариса Білозір.

16:50 28.08.2020

«Не для себе чи когось, а для – всіх!»

«Не для себе чи когось, а для – всіх!»

Саме з такими думками ініціювали прибирання та розчищення місцевості біля Задньої криниці та  двох містків жителі вулиці Івана Франка в Томашполі. Сміття, що накопичувалось певний час забруднювало всю територію та потрапляло туди, де напувають худобу. Тому днями за ініціативи  Валентини Полякової, небайдужі Геннадій, Віктор та Зінаїда Слободянюки, Валентина Новицька, Віталій Барашенко і Зінаїда Щербакова зібралися навести лад.

19:06 27.08.2020

Проблема вирішується, але не одразу

Проблема вирішується, але не одразу

Вже не на одних загальних зборах громадян питання необхідності розчистки Вилянського ставу від мулових наносів, було номером один у порядку денному. Останнє десятиліття ця проблема турбувала вилян все більше й більше. Адже захаращеність прибережної зони рослинністю та замуленість водойми прирекла село на втрату незамінного місця для риболовлі, купання чи просто зони відпочинку. А ще стан водойми значно впливав на те, що у сільських криницях стала пропадати вода.

18:50 27.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь