A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Зі святом!

Зі святом!

24 роки тому  Верховна Рада України від імені українського народу, висловивши суверенну волю громадян нашої держави, прийняла основний закон - Конституцію України. Ця подія стала важливою віхою в новітній історії України. Прийняття Україною Конституції стало реальною та дієвою основою розбудови незалежної, демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

06:42 28.06.2020

З Днем молоді !

З Днем молоді !

День молоді в Україні щороку відзначається в останню неділю червня. Свято, яке бере свій початок з радянських часів та ініційоване молодіжними об’єднаннями, організаціями, в 1996 році було узаконене і в незалежній Україні. 

06:29 28.06.2020

До Дня Конституції

До Дня Конституції

Сьогодні напередодні великого державного свята – Дня Конституції, який знаменував закріплення нашої незалежності, навіки закарбувавши волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі, на площі селища відбувся пам’ятний захід.

14:06 26.06.2020

Безоплатна психологічна та правовова допомога учасникам АТО/ООС та членам їх сімей

Безоплатна психологічна та правовова допомога учасникам АТО/ООС та членам їх сімей

Соціально-психологічний центр міста Славутича Київської області інформує, що на базі Центру працює «Телефон довіри» - служба безоплатної психологічної та правової допомоги учасникам АТО/ООС та членам їх сімей. 

09:35 26.06.2020

Благодійну допомогу отримали медики селища

Благодійну допомогу отримали медики селища

Чергову допомогу від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» отримали медики КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради. Подібну благодійну допомогу у вигляді набору засобів індивідуального захисту (маски, костюми, окуляри, рукавички, щитки, тощо) Фонд надавав раніше.

16:36 24.06.2020

Відбулася 46 чергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 46 чергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

23 червня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 46 чергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 22 депутати із 38 та запрошені в.о. старост сіл ОТГ, керівники підзвітних бюджетних установ. Для участі в сесії зареєструвалися 17 жителів с. Нетребівки.

18:07 23.06.2020

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету члени виконавчого комітету прийняли ряд життєво важливих рішень для соціально-економічного життя громади.

15:05 23.06.2020

Легіонельоз (хвороба легіонерів)

Легіонельоз (хвороба легіонерів)

За повідомленням інституту імені Р. Коха (Франція) після зняття карантинних заходів  та відкриття готелів, спортивних  споруд і басейнів можливе підвищення ризику розповсюдження легіонельозу (хвороби легіонерів).

11:54 22.06.2020

Про використання освітніх платформ

Про використання освітніх платформ

Томашпільська районна філія Вінницького обласного центру зайнятості повідомляє, що безробітним, які  зареєстровані в державній службі зайнятості, міжнародна платформа Coursera до 30.09.2020 року відкрила безкоштовний доступ до освітніх програм та отримання відповідного сертифікату.

11:47 22.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь