A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

І день Калинки відсвяткували, і культармійців привітали…

І день Калинки відсвяткували, і культармійців привітали…

Чимало жителів нашої Томашпільської ОТГ й досі не знають, що є у нас мальовнича Калинка.  А це село було засноване значно  раніше поселення сусідніх старообрядних Пилипи-Борівських, до сільської ради яких вже багато літ входить. А заснував хутірець вільний козак. І тому на калинківських родючих землях завжди жили вільні та працьовиті українці. І у праздниковий  день Димитрія Солунського  Калинка вперше в своїй історії святкувала день села, але уже в складі великої родини Томашпільської ОТГ. 

07:39 09.11.2019

Шановні мешканці Томашпільської ОТГ! Нагадуємо про заборону спалювання сухої трави та обпалого листя!

Шановні мешканці Томашпільської ОТГ! Нагадуємо про заборону спалювання сухої трави та обпалого листя!

Відповідно до ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов даного дозволу, а так само невжиття особою, яка одержала дозвіл на випалювання зазначеної рослинності або її залишків та опалого листя, заходів щодо своєчасного їх гасіння – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті самі дії, вчинені в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від сімдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

15:28 06.11.2019

Томашпільська ОТГ стала першою в області, яка зіграла в #ГраСвітГромад

Томашпільська ОТГ стала першою в області, яка зіграла в #ГраСвітГромад

Трансформуватися в успіх? Це можливо! Із депресивної громади зробити успішну? Цілком реально! Саме цьому і навчалися вчора представники Томашпільської ОТГ під час тренінгу з лідерства «Лідерство на шляху трансформації до успіху», який провела  голова громадської організації «Інститут громадських ініціатив Вінниччини» Ольга Маліхатко.

11:13 06.11.2019

З 1 січня 2020 року змінюється форма податкової декларації про майновий стан і доходи

З 1 січня 2020 року змінюється форма податкової декларації про майновий стан і доходи

З 1 січня 2020 року платники податків подаватимуть декларацію про майновий стан і доходи за новою формою. Відповідні зміни до форми податкової декларації внесені наказом Міністерства фінансів України від 25.04.2019 № 177 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859».

09:03 06.11.2019

Банкнота номіналом 1 000 гривень уведена в обіг

Банкнота номіналом 1 000 гривень уведена в обіг

Національний банк України 25 жовтня 2019 року ввів у обіг банкноту номіналом 1 000 гривень.  Тепер банки зможуть отримати її у Національному банку і видавати своїм клієнтам. Вона є дійсним платіжним засобом на території України, нею можна вільно розрахуватися у торговельній мережі або зробити внесок на вклад у банку.

16:50 04.11.2019

«Трансформуйся в успіх!»

«Трансформуйся в успіх!»

ГО «Інститут громадських ініціатив Вінниччини» («ІНГРІВ») за підтримки облдержадміністрації, зокрема, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації розпочинає реалізацію проекту «Трансформаційні освітні  ігри для молоді  «Трансформуйся в успіх!» Мета проекту полягає в  формуванні усвідомленої громадської позиції молоді і своєї  ролі в громаді через розвиток лідерських навичок. Інноваційність просвітницького проекту полягає в використанні сучасного методу ігрофікації та освітньої ігри для розвитку молоді та молодіжних спільнот в  об’єднаних територіальних громадах Вінницької області.

11:28 31.10.2019

З 1 листопада у Вінницькій області стартує заборона на вилов риби у зимувальних ямах

З 1 листопада у Вінницькій області стартує заборона на вилов риби у зимувальних ямах

З 1 листопада на Вінниччині розпочинається осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах, яка триватиме до початку весняно-літньої заборони на період нересту 2020 року. Із настанням холодів у водоймах відбуваються зміни, які впливають на поведінку водних біоресурсів. У риб різко знижується активність, практично повністю припиняється споживання їжі, сповільнюються процеси росту, знижується частота серцевих скорочень, сповільнюються реакції на подразники. У цей час риба дуже вразлива, тому вона збирається в зграї та йде на зимівлю до зимувальних ям.

13:26 30.10.2019

ВНЕСЕННЯ ВІДОМОСТЕЙ ДО  ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ                         ПРО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ, ПРАВО НА ЯКІ ВИНИКЛО ДО 01.01.2013

ВНЕСЕННЯ ВІДОМОСТЕЙ ДО ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ ПРО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ, ПРАВО НА ЯКІ ВИНИКЛО ДО 01.01.2013

Реєстрація земельних ділянок в Державному земельному кадастрі забезпечує гарантування захисту права власності (користування) на землю. Одним із пунктів в угоді про перехід права власності на земельну ділянку є наявність кадастрового номера земельної ділянки (ч 2 п. ж ст. 132 Земельного кодексу України). Істотною умовою договору, який передбачає набуття права власності на жилий будинок, будівлю або споруду, є кадастровий номер земельної ділянки, право на яку переходить у зв'язку з набуттям права власності на ці об'єкти, крім об’єктів державної власності, що підлягають продажу шляхом приватизації         (ч. 6 ст. 120 Земельного кодексу України).

10:11 29.10.2019

Назавжди будуть в пам’яті народній всіх воїнів полеглих імена…

Назавжди будуть в пам’яті народній всіх воїнів полеглих імена…

Ось уже 75 рік минув з того часу як українські землі були звільненні від нацистського поневолення. У результат бойових дій було зруйновано 700 міст та містечок, за підрахунками дослідників в Україні загинуло від 8 до 10 млн. військових, та понад 5 млн. цивільного населення. І в день роковин до Вічного вогню та підніжжя Меморіалу слави в Томашполі  лягли квіти від вдячних нащадків. Наче вічність пливла здобута в бою хвилина мовчання… 

14:47 28.10.2019

Проект «Все про субсидії: постав питання – отримай відповідь»

Проект «Все про субсидії: постав питання – отримай відповідь»

Напередодні опалювального сезону тисячі українців шукають інформацію про оформлення субсидії. На жаль, далеко не кожен здатний розібратися в усіх тонкощах цього складного процесу – законодавство та правила оформлення субсидій постійно змінюються, викликаючи багато питань у наших громадян.Саме тому Фінансовий портал Maanimo створив спеціальну сторінку «Як розрахувати субсидію», на якій зібрана найактуальніша та максимально повна інформація про оформлення субсидії в України. Крім того, враховуючи попит на консультації з цього питання, ми створили систему зворотного зв’язку з працівниками редакції, який в коментарях під статтею регулярно надає детальну консультацію з кожного конкретного випадку.

13:04 28.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь