A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Зміни до Інструкції з підготовки бюджетних запитів за програмно-цільовим методом головними  розпорядниками бюджетних коштів до проекту бюджету селищної об’єднаної територіальної громади

Зміни до Інструкції з підготовки бюджетних запитів за програмно-цільовим методом головними розпорядниками бюджетних коштів до проекту бюджету селищної об’єднаної територіальної громади

Відповідно до вимог статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР та  статей 20, 34, 75 та 78 Бюджетного кодексу України та з метою врахування особливостей складання проектів місцевих бюджетів видано розпорядження Томашпільського селищного голови від 21.10.2019 року № 198 «Про внесення змін до Інструкції з підготовки бюджетних запитів за програмно-цільовим методом головними розпорядниками бюджетних коштів до проекту бюджету об»єднаної територіальної громади затвердженої розпорядженням селищного голови від 03 жовтня 2018 року № 187»

11:57 28.10.2019

До уваги фізичних осіб, які мають право на отримання дотації за утримання молодняку ВРХ

До уваги фізичних осіб, які мають право на отримання дотації за утримання молодняку ВРХ

Продовжується прийом документів на отримання дотації за молодняк ВРХ.  Прийом документів третього етапу нарахування дотацій триватиме до  28 листопада. Необхідні документи: •    копії паспортів ВРХ, а якщо 10 і більше голів молодняка – виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин; •    копія паспорта особи – власника тварини; •    копія довідки  про відкриття рахунку в банку оновленого зразку (реквізити IBAN); •    копія ідентифікаційного номеру фізичної особи – власника тварини.

09:56 25.10.2019

Обережно під час туману!

Обережно під час туману!

Туман – це природне явище, що трапляється доволі часто і є одним з найнебезпечніших для автомобілістів. Густий туман накопичується у низинах та біля річок, де видимість досягає менше 100 м. У результаті різкого обмеження видимості збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод на дорогах.

08:38 25.10.2019

Електронні посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто перевірятимуть через QR-код

Електронні посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто перевірятимуть через QR-код

Кабінет Міністрів України погодив запуск експериментального проекту щодо застосування електронного посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, які можуть пред’являтися поліцейським замість документів, виданих на бланках. Відповідні постанова та порядок, ініційовані Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством внутрішніх справ, прийняті під час засідання Уряду 23 жовтня.

08:35 25.10.2019

Вінничан та гостей міста 1-2 листопада запрошують на VinBookFest

Вінничан та гостей міста 1-2 листопада запрошують на VinBookFest

У перші дні листопада поціновувачі літератури мають змогу взяти участь у книжковому фестивалі VinBookFest, який проходитиме в приміщенні обласного академічного театру ляльок. Програма фестивалю буде цікавою як для дітей, так і для дорослих, адже проводитимуться книжкові ярмарки, конкурси кращих читачів, майстер-класи, творчі зустрічі з відомими українськими письменниками сучасності і презентації їх нових творів, показ вистав лялькового театру, діятиме лаунж зона «Читай», а також будуть встановлені тематичні фотозони. Крім того в ході фестивалю,  у перший його день, відбудеться презентація такого важливого і цікавого проекту, як «Дитяча інклюзивна література».

08:28 25.10.2019

Відбулася 37 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Відбулася 37 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Сьогодні в селищному будинку культури відбулася 37 позачергова сесія селищної ради 8 скликання. Присутність на засіданні 22 депутатів із 37 обраних дозволила успішно прийняти рішення із 67 питань порядку денного: затвердити звіт про виконання селищного бюджету за третій квартал 2019 року, внести зміни до рішень про сільський бюджет Паланської, Яланецької, Жолобянської, Рожнятівської сільських рад та Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади. Також було прийнято рішення про зміну засновника, затвердження Статуту в новій редакції КП «Антонівське». Депутати одноголосно дали згоду на прийняття до комунальної власності Томашпільської селищної ОТГ об’єктів спільної власності територіальних громад району: Антонівську, Вапнярківську, Вилянську, Кислицьку, Пилипи-Борівську, Рожнятівську та Яланецьку школи, а також Рожнятівську амбулаторію, Паланський, Кислицький, Жолобянський, Пилипи-Борівський, Антонівський, Пеньківський, Яланецький, Вапнярківський, Калинківський та Вилянський фельшерсько-акушерські пункти. Також депутати розглянули 55 «земельних» питань та звільнили 2 осіб від сплати за харчування в ЗДО «Сонечко» їх неповнолітніх дітей.

15:03 24.10.2019

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні під час засідання виконкому, що пройшло під головуванням очільника Томашпільської ОТГ Валерія Немировського, присутні заслухали спеціаліста управління праці та соціального захисту населення райдержадмінстрації Тетяну Конофольську про виконання законодавства, спрямованого на соціально-правовий захист ветеранів війни та праці, одиноких  громадян похилого віку, які потребують сторонньої допомоги на території Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади. Про свою роботу прозвітували завідувачка Раківською бібліотекою Юлія Дармороз та директор Вапянрківського сільського будинку культури Юлія Гоголь. Вони ж і поділилися планами на наступний рік. Члени виконкому затвердили проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Реконструкція центрального паку в смт.Томашпіль Вінницької області» (коригування 2), заслухали інформацію про виконання бюджету ОТГ за 9 місяців 2019 року, виконання фінансового плану КНП «Томашпільський ЦПМСД» за два квартали цього року. Члени виконкому своїм рішенням взяли на квартирний облік двох жителів громади, присвоїли адресні номери торговим об’єктам.  Також була виділена одноразова матеріальна допомога на лікування жителям Ракової, Томашполя, Вапнярок, Паланки, Антонівки, Рожнатівки та Нетребівки… 

15:15 22.10.2019

Про скликання позачергової 37 сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання позачергової 37 сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №200 від 21.10.2019 року "Про скликання позачергової 37 сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  24 жовтня 2019 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання позачергової 37 сесії  селищної ради 8 скликання.  

16:04 21.10.2019

Селищний голова провів понеділкову нараду

Селищний голова провів понеділкову нараду

Вже стали традиційними понеділкові наради голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського з керівниками установ селищної ради. Саме під час таких зібрань підбиваються підсумки тижня минулого та окреслюються плани на тиждень прийдешній. Так, за словами керівника селищної «первинки» Андрія Щербатого минулого тижня стартувало вакцинування жителів громади проти грипу. «Завдяки тому, що сесія Томашпільської селищної ради виділила кошти в сумі 40 тис. грн. для забезпечення населення Томашпільської громади вакцинами проти грипу за пільговою 50- відсотковою .Тобто, повна вартість французької вакцини «Ваксігрип-тетра» складає 310 грн., але завдяки виділеним коштам  такі категорії населення Томашпільської ОТГяк медпрацівники, працівники закладів освіти (в т.ч. дитячих дошкільних закладів) та культури, а також працівники органів місцевого самоврядування, ДСНС, поліції, комунгоспу, водоканалу та діти, які відвідують дитсадок «Сонечко», віком від 3 до 6 років зможуть зробити щеплення за 155 грн.

16:00 21.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь