A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вилянська громада приєднується до Томашпільської ОТГ

Вилянська громада приєднується до Томашпільської ОТГ

Підставою для скликання 35 позачергова сесія селищної ради 8 скликання, що зібрала депутатів Томашпільської ОТГ сьогодні в селищному будинку культури, став висновок Вінницької обласної державної адміністрації про добровільне приєднання Вилянської сільської територіальної громади до Томашпільської селищної ОТГ. А отже наступний етап – подання документів на Центральну виборчу комісію та призначення виборів депутатів у Вилах.  Також депутати внесли зміни до рішень попередніх сесій Томашпільської ОТГ , Жолоб’янської та Рожнатівської сільських рад.  

13:59 30.08.2019

Освітяни Томашпільської ОТГ зібралися на серпневу колегію

Освітяни Томашпільської ОТГ зібралися на серпневу колегію

Вже стало традицією напередодні Дня знань проводити розширену колегію відділу освіти Томашпільської об’єднаної територіальної громади. От і сьогодні в актовій залі НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» зібралися педагогічні колективи дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти, аби підбити підсумки минулого навчального року та спланувати рік прийдешній.

13:39 30.08.2019

Томашпільчани вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

Томашпільчани вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

Президент України Володимир Зеленський днями підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. З цієї нагоди сьогодні голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський  разом з делегаціями установ та організацій селищної ради поклав квіти до підніжжя пам’ятного знака «Борцям за свободу та незалежність України». Вшанування загиблих в зоні проведення бойових дій на сході держави продовжилося також у краєзнавчому музеї, що в Будинку дитячої творчості. Юні екскурсоводи цікаво розповіли про трагічні події в сучасній історії України, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших земляків, що трагічно загинули від ворожої кулі в Донецькому краї.

13:13 29.08.2019

Про скликання  35 позачергової сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання 35 позачергової сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №156 від 28.08.2019 року "Про скликання  35 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  30 серпня 2019 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання 35 позачергової сесії селищної ради 8 скликання.  

13:32 28.08.2019

ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ!

ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ!

Томашпільська селищна рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів! За спалювання відходів, в тому числі побутового сміття, передбачена відповідальність за ст. 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення, відповідно до якої: "Порушення правил складування, зберігання, розміщення, транспортування, утилізації, ліквідації та використання відходів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, фізичних осіб-підприємців - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  (850-1700 грн.)".

16:06 27.08.2019

У Томашпільській ОТГ відзначили День прапора та 28- у річницю Незалежності України

У Томашпільській ОТГ відзначили День прапора та 28- у річницю Незалежності України

День Прапора та 28- у річницю Незалежності України Томашпільська селищна об єднана територіальна громада зустріла урочистостями і відкриттям селищної дошки пошани «Праця та звитяга Томашпільщини». Селищний голова Валерій Немировський привітав присутніх та вручив свідоцтва : колективу «Вербиченька» Будинку дитячої творчості  (керівник - Синиця Л.В), смт.Томашпіль; колективу «Шарм» Будинку дитячої творчості (керівник - Олійник М.А.), смт. Томашпіль; колективу «Імпульс» Будинку дитячої творчості (керівник – Боварь К.І.), смт. Томашпіль; колективу Томашпільського закладу дошкільної освіти «Сонечко» (директор - Годна О.І.), смт.Томашпіль; колективу КНП «Томашпільський центр первинної медико-санітарної допомоги» (директор - Щербатий А.М.), смт. Томашпіль; викладачам Томашпільської музичної школи Віцьковій Валентині, Куліш Світлані, Міщанчук Ларисі. На селещну Дошку пошани було також занесено фото БАБІЙ Тетяни Петрівни, помічника вихователя дитячого садочка «Берізка», с. Нетребівка; ГОРОХОВОГО Віталія Антоновича, слюсаря АВР «Томашпільводоканал», смт. Томашпіль; ГРУШЕВИЧ Олени Михайлівни, начальника відділу фінансово-бухгалтерського обліку - головного бухгалтера Томашпільської селищної ради; ЄГОРОВА Костянтина Едуардовича, тренера-викладача з гандболу Томашпільської селищної дитячо-юнацької спортивної школи, тренера ГК «Олімпік» Томашпільської ОТГ; КАМІНСЬКОЇ Вікторії Михайлівни, багатодітної матері з с. Ракова; КОСТЮКА Сергія Івановича, учасника бойових дій в зоні проведення АТО, сержанта-прикордонника, нагородженого відзнаками Президента України та начальника Генерального штабу Збройних сил України, смт. Томашпіль; МЕДВІДЯ Валерія Володимировича, директора ВП «Цукровий завод», смт. Томашпіль; МОСТОВОЇ НаталіЇ Михайлівна, завідувачки Горишківською сільською бібліотекою, с.Горишківка; НЕМИРОВСЬКОГО Віктора Миколайовича, тракториста Томашпільського комунального підприємства, смт. Томашпіль; ФРОЛОВОЇ Галини Григорівни, учителя початкових класів НВК «Томашпільська загальноосвітня школа І - III ступенів - гімназія», спеціаліста вищої категорії, учителя - методиста. Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували загиблих за українську землю у різні часи, поклавши квіти до пам’ятних знаків "Борцям за свободу та незалежність", Меморіалу Слави та памятника Тарасові Шевченку.

13:36 23.08.2019

23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня - День Державного Прапора України

Український прапор сьогодні насправді став патріотичним символом єдності українського народу. В національний двоколор розфарбовують паркани, мости, будівлі, архітектурні пам’ятки… Тож нехай і надалі він буде символом єдності і віри для кожного українця у перемогу над агресором, а для наших воїнів служить оберегом. За всі роки Незалежності Україна сьогодні переживає найбільш  суворі випробування. Анексований Крим, Операція Об’єднаних Сил на сході України, загроза військового вторгнення, кожного дня проливається кров українських патріотів. Та разом з тим, період випробувань став періодом єднання, братерства, підняття національної самосвідомості. Я бажаю усім нам міцного здоров’я, мирного неба над головою, злагоди та благополуччя в родинах. Жити з вірою і надією у щасливе майбутнє. Нехай Господь допомагає нам в усіх наших добрих справах.

08:17 23.08.2019

Регіональний_план_управління_відходами розроблений для Вінницької області

Регіональний_план_управління_відходами розроблений для Вінницької області

У вашій громаді з’явилися кошти і повноваження завдяки реформі #децентралізації? І вирішення «сміттєвої проблеми» є для вас пріоритетом? Очевидно, ви міркували, з чого почати. З одного боку, ваш колега з сусіднього містечка встановив сміттєсортувальну лінію і наче «поставив галочку»  в питанні поводження з відходами та ще й прозвітував про створення нових робочих місць. Однак лінія недовантажується, працює по кілька годин на добу, а жителі відмовляються платити за вивезення відходів. З іншого боку, ви помічаєте, як у дворах продовжують спалювати листя, як найбільш підприємливі жителі тихцем вивозять пакунки із відходами до лісу чи посадки, як  відсутність системного вивезення перетворює села на місця гниття цілих звалищ… Хтось запровадив окремий збір пластику, дехто з підприємців вивозить сміття за власні кошти, але систему ще не створено.

15:28 22.08.2019

Перевірили готовність освітніх закладів  до нового навчального року

Перевірили готовність освітніх закладів до нового навчального року

От і добігають до завершення усіма улюблені канікули, і зовсім скоро класи знову повнитимуться гамірними школяриками. В той час, коли дітвора насолоджувалася літніми принадами, педагогічні та батьківські колективи старанно готували приміщення освітніх закладів до нового 2019-2020 навчального року. І цю готовність 19 серпня перевірила комісія Томашпільського селищного відділу освіти, до складу якої також увійшли перший заступник селищного голови Віталій Годний та заступник Іван Німерчук. 

12:16 20.08.2019

Благоустрій дитячого майданчика

Благоустрій дитячого майданчика

В той час, коли томашпільчани лише жваво обговорювали у мережі Фейсбук ініціативу фарбування дитячого майданчика в центрі селища, працівники селищної ради взяли до рук щітки та фарбу та вийшли на його благоустрій. І хоча закликали всіх небайдужих, проте лише дві мами - працівниці дитячого садочка "Сонечка" - долучилися до акції. А висновки нехай кожен зробить сам...

15:40 16.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь