A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

І вкотре – знову перемога!!!

І вкотре – знову перемога!!!

10 жовтня 2019  року вихованці нашого Будинку дитячої творчості  взяли участь у ХVІІ обласному дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги», який проводиться із метою виховання у дітей та молоді патріотизму, любові до своєї рідної України, поваги до історії   та героїчного минулого нашого народу. В номінації «Вокальні ансамблі» фольклорно - етнографічний ансамбль «Вербиченька» зайняв  І місце .  В номінації «Хореографія» ансамбль танцю «Шарм» зайняли І місце із танцювальною композицією «Вічно житимуть у серці».  Солістки Іринка Кривов?яз та Софія Перець в номінації «Солісти» посіли два І місця. Вокально- хореографічна композиція «Козачка» (у виконанні ансамблю «Вербиченька» та ансамблю танцю «Імпульс»)  зайняли ІІ місце.      

14:56 15.10.2019

День захисника Вітчизни… Мужності й геройства свято…

День захисника Вітчизни… Мужності й геройства свято…

День захисника Вітчизни – це можливість засвідчити свою повагу та вдячність всім тим відважним землякам, хто на різних етапах української історії боронив рідну землю від ворога. А тому представники всіх старостатів Томашпільської об’єднаної територіальної громади, трудові колективи Томашполя, учасники АТО та ветерани Афганської війни урочистою колоною на чолі з головою Томашпільської ОТГ Валерієм Немировським пройшлися центральною вулицею селища та поклали квіти підніжжя пам’ятних знаків воїнам-афганцям, «Борцям за свободу та незалежність України», а також Меморіалу  Слави. В пошані схилили голови перед величним подвигом наших земляків, які віддали найдорожче – власне життя аби нині ми жили, мріяли, будували плани… 

10:57 13.10.2019

Як оформити субсидію онлайн. Роз’яснення Мінсоцполітики

Як оформити субсидію онлайн. Роз’яснення Мінсоцполітики

З наближенням опалювального сезону міністерство отримує все більше питань від громадськості щодо теми субсидій на житлово-комунальні послуги. «У проєкті бюджету на 2020 рік закладено 47 628,6 млн грн на виплату пільг та субсидій. Цієї суми вистачить для задоволення потреб усіх категорій населення, які потребуватимуть державної допомоги з оплатою комунальних послуг», - підкреслює Міністер соціальної політики України Юлія Соколовська.

08:33 04.10.2019

На Вінниччині розпочався місячник добровільної здачі зброї

На Вінниччині розпочався місячник добровільної здачі зброї

З 1  по 31 жовтня громадяни, які володіють зброєю та боєприпасами без законних підстав, матимуть змогу добровільно здати  її до відділів та відділень поліції, уникнувши при цьому, як адміністративної так і кримінальної відповідальності З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї та вибухівки, профілактики злочинів, пов'язаних з їх використанням, правоохоронці  пропонують  добровільно в місячний термін здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби до поліції. Відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин карається  позбавленням волі на строк  до семи років.

08:12 04.10.2019

Податкова знижка на навчання: поспішіть отримати

Податкова знижка на навчання: поспішіть отримати

Томашпільська селищна рада нагадує про можливість повернути частину сплаченого податку громадянами, які сплачують за освітні послуги, що надаються дошкільними, шкільними та позашкільними закладами освіти. Для отримання податкової знижки за 2018 рік потрібно подати декларацію про отримані доходи до контролюючого органу, в якому перебуває на обліку платник податків, до 31 грудня 2019 року. З метою підтвердження права на податкову знижку за витратами у звітному (податковому) році, платник податку може використати розрахункові документи за умови наявності у них інформації та обов’язкових реквізитів, передбачених нормами чинного законодавства, та в яких зазначено, що платіж здійснено безпосередньо особою, яка звертається за знижкою.

08:12 04.10.2019

Йдуть до війська юнаки…

Йдуть до війська юнаки…

1 жовтня розпочався призов на строкову службу до Збройних сил України, і вже 2 жовтня до війська проводжали 25 синів Томашпільщини. Серед майбутніх захисників і 6 жителів Томашпільської об’єднаної територіальної громади: Сергій Шпикуляк та Артур Спринчак з Томашполя, Костянтин Бабин, Максим Бородай, Василь Бабин та Максим Скупий з Яланця. Їх привітали та побажали гарної служби секретар селищної ради Валентина Залюбівська та в.о. старости села Яланець Микола Савчук. Тож хай легкою буде ваша служба, соколики, а материнська молитва вберігає вас на всіх шляхах-дорогах! 

14:38 02.10.2019

"Матіола" підкорила столицю

"Матіола" підкорила столицю

1 жовтня в Києві відбувся Всеукраїнський конкурс хорових та ансамблевих колективів "З любов’ю до життя", приурочений Дню людей поважного віку. Учасниками конкурсу стали 25 ансамблів та 10 хорів з усієї України. І дуже приємно, що народний аматорський жіночий вокальний ансамбль "Матіола", продемонструвавши чудову виконавську майстерність,  став лауреатом ІІ ступеня і був нагороджений Кубком та Грамотою. Поїздка до столиці стала можливою за сприяння та фінансової допомоги депутата Верховної Ради України Лариси Білозір, яка, до речі, попри свою зайнятість знайшла хвилинку і приїхала підтримати наш ансамбль, та Томашпільського селищного голови Валерія Немировського. 

10:48 02.10.2019

Уряд врегулював механізм фінансування компенсації роботодавцям витрат у разі працевлаштування осіб з інвалідністю

Уряд врегулював механізм фінансування компенсації роботодавцям витрат у разі працевлаштування осіб з інвалідністю

Уряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою врегульовано механізм фінансування заходів сприяння зайнятості осіб з інвалідністю за рахунок коштів Фонду соціального захисту людей з інвалідністю.

08:18 02.10.2019

«Мої роки – моє багатство»

«Мої роки – моє багатство»

Свято із такою милозвучною назвою зібрало сьогодні товариство у селищному будинку  культури аби вшанувати людей, чиї скроні посріблила сивина, які мають великий багаж досвіду та мудрості. Вітаючи присутніх із Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана, заступник голови Томашпільської селищної ради Іван Німерчук подякував людям, руками яких будувалися села та містечка, які визволяли землю від ворога, виховували дітей та лікували земляків, та були гарним прикладом для наслідування молоді.

16:31 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь