A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулася 39 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Відбулася 39 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Позачергова 39 сесія селищної ради 8 скликання зібрала народних обранців 10 грудня в селищному будинку культури. На розгляд депутатів винесено 40 питань порядку денного. Одноголосно внесли зміни до бюджетів Жолоб’янської, Кислицької, Пилипи-Борівської, Рожнятівської, Антонівської, Паланської сільських рад. Надано також дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції селищного стадіону та капітального ремонту Томашпільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Сесією затверджено фінансовий план КНП «Томашпільський центр ПМСД» на 2020 рік, План діяльності Томашпільської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів та Перспективний план роботи Томашпільської ради на 2020 рік. Також депутати внесли зміни до рішення 1 сесії селищної ради 8 скликання №14 «Про затвердження структури апарату селищної ради» (стосується працівників старостатів, що приєдналися до Томашпільської ОТГ), а також до бюджету селищної об’єднаної громади на 2019 рік.

13:44 10.12.2019

Про скликання позачергової 39 сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання позачергової 39 сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №234 від 04.12.2019 року "Про скликання позачергової 39 сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  10 грудня 2019 року о 09-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання позачергової 39 сесії  селищної ради 8 скликання.    

13:34 05.12.2019

Вся Томашпільська об’єднана територіальна громада об’єдналася задля порятунку 18-річної дівчини

Вся Томашпільська об’єднана територіальна громада об’єдналася задля порятунку 18-річної дівчини

3 грудня в Томашпільському селищному будинку культури відбувся благодійний концерт “У громаді чужої біди не буває», а також ярмарок–розпродаж задля збору коштів на лікування мешканки села Жолоби Миколишиної Алли, 2001 року народження.

11:11 04.12.2019

Для святкового новорічного настрою вінничан держлісгоспи Вінниччини виростили майже півмільйона новорічних дерев

Для святкового новорічного настрою вінничан держлісгоспи Вінниччини виростили майже півмільйона новорічних дерев

Хибним є стереотип про те, що купуючи живу новорічно-різдвяну ялинку, наноситься шкода довкіллю. Насправді майбутні новорічні дерева щороку цілеспрямовано висаджують на спеціальних плантаціях чи ділянках, непридатних для ведення лісового господарства, тобто на цих ділянках не може рости майбутній 100-річний ліс. Обираючи живу ялинку, ви звільняєте дім від шкідливої дії синтетичних матеріалів сумнівної якості, а також підтримуєте вітчизняного товаровиробника, який є вагомим наповнювачем державного та місцевого бюджетів.

13:41 21.11.2019

Запрацював новий онлайн-інструмент у рамках урядової програми «Доступні ліки»

Запрацював новий онлайн-інструмент у рамках урядової програми «Доступні ліки»

Відтепер запрацював новий онлайн-інструмент у рамках урядової програми «Доступні ліки». У зручному форматі можна знайти всі аптеки, що працюють за програмою «Доступні ліки», у радіусі 7 км від медичних закладів, у яких працюють сімейні лікарі, педіатри та терапевти. Аптеки – за посиланням: http://texty.org.ua/d/2019/medical_reform/#/apteky Для пацієнтів пошук потрібної аптеки стане максимально зручним і швидким. Новий онлайн-інструмент стане в пригоді й місцевій владі та бізнесу – «білі плями» інфраструктури аптек у містах стануть більш видимими. Інструмент створено Агенцією журналістики даних Texty.org.ua у співпраці з Національною службою здоров'я України і Міністерством цифрової трансформації за підтримки проекту USAID/UK aid TAPAS Project.  

13:39 21.11.2019

Про скликання позачергової 38 сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання позачергової 38 сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №220 від 19.11.2019 року "Про скликання позачергової 38 сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  22 листопада 2019 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання позачергової 38 сесії  селищної ради 8 скликання.  

14:32 20.11.2019

Запали свічку пам'яті! Не залишай цього дня своє вікно порожнім

Запали свічку пам'яті! Не залишай цього дня своє вікно порожнім

Загальнонаціональну традицію ставити запалену свічу у вікні своїх осель на знак ушанування виморених голодною смертю ініціював історик, політолог, дослідник Голодомору Джеймс Мейс. Джеймс Мейс переїхав жити в Україну, де зокрема написав: «Я ж хочу запропонувати лише акт національної пам’яті, доступний кожному: визначити час, коли кожен член цієї нації, де майже кожна родина втратила когось із близьких, запалить у своєму вікні свічку в пам’ять про померлих». 23 листопада о 16:00 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання, після якої розпочнеться Акція «Запали свічку пам’яті!». Українці вдома та по всьому світу запалюватимуть свічки пам'яті у себе на вікнах чи біля меморіалів Голодомору. Пам’ятні заходи пройдуть  по всій країні. 

08:45 20.11.2019

На день села Вила зібрали друзів та родину

На день села Вила зібрали друзів та родину

Вила завжди славилися своїми родючими землями та працьовитими людьми. І нині тут чимало жителів трудяться саме в сільському господарстві, а тому вже стало доброю традицією саме об’єднувати урочистості з нагоди Дня села та Дня працівників сільського господарства. А тому в п’ятницю до місцевого будинку культури звуки духової музики скликали вилянську родину. Із подвійним святом вилян вітали голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, в.о. старости с. Вила Тетяна Олійник, заступник директора ТОВ «АК «Зелена долина» с.Вила Ольга Собчак, настоятель храму о.Іван Подольський. Вітання від депутата Верховної Ради України Лариси Білозір передала працьовитим сільчанам її помічник Тетяна Юзвак. «Артисти із народу» в цей вечір зуміли здивувати не лише земляків, а й гостів свята: неповторний ансамблевий спів «Оберегу», задушевність пісень найближчих сусідів –стінян, вірші Надії Подкопаєвої чудово продекламовані учнями Вилянської школи… Справжньою родзинкою став виступ тріо духових інструментів, а ще пісні у виконанні Олега Стебельського, Людмили Базюк та Тетяни Брацишевської.

10:48 18.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь