A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Про скликання позачергової 15 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Про скликання позачергової 15 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 25 жовтня 2021 року №274 "Про скликання 15 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 29 жовтня 2021 року відбудеться засідання 15 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 14 год.

16:47 26.10.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 16.45 год:

15:20 26.10.2021

ЮРИДИЧНІ ПОРАДИ ДЛЯ САДІВНИКІВ

ЮРИДИЧНІ ПОРАДИ ДЛЯ САДІВНИКІВ

Придбання садивного матеріалу суб’єктами господарювання, як правило, здійснюється з метою його використання для закладення багаторічних насаджень, комерційного вирощування та реалізації плодово-ягідної продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках.

14:23 25.10.2021

Вітали учасника АТО

Вітали учасника АТО

З нагоди Дня захисника і захисниці України Почесною грамотою  Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради від Томашпільської громади нагороджено Анатолія Володимировича Кабака, учасника АТО удостоєного відзнакою Президента України.

11:32 23.10.2021

В Україні суттєво збільшено штрафи за спалювання листя, трави та відходів

В Україні суттєво збільшено штрафи за спалювання листя, трави та відходів

17 березня 2021 року вступив в силу новий Закон України про посилення відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки, а саме були внесені зміни в ст. 77 та 77/1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тепер такі правопорушення тягнуть за собою накладення штрафу

13:25 22.10.2021

Обережно: чадний газ!

Обережно: чадний газ!

АТ «Вінницягаз» нагадує: найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє порушення тяги в димових та вентиляційних каналах. Від їх справності та належної роботи залежить Ваша безпека, життя та здоров`я! Чадний газ не має ні запаху, ні кольору, ні смаку, надзвичайно отруйний, смертельно небезпечний.

09:01 22.10.2021

Вітаємо ювілярку!

Вітаємо ювілярку!

Вчора, 20 жовтня 2021 р.,  90-річний ювілей відзначала жителька с. Липівка Ганна Тимофіївна  Никитюк. Вітали ювілярку з поважним святом рідні, сусіди, знайомі. Від імені територіальної громади привітали Ганну  Тимофіївну і Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, директор Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмила Поперечна, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Алла Барчишена. Селищний голова  вручив ювілярці подарунок і квіти, побажав здоров’я та ще багато років прожити при здоровї, в мирі і спокої.

11:05 21.10.2021

Міністерство цифрової трансформації України інформує

Міністерство цифрової трансформації України інформує

Мінцифри відповідно до Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856, є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сфері надання електронних та адміністративних послуг, та відповідно до покладених на нього завдань, здійснює заходи щодо створення та забезпечення функціонування Національної веб-платформи центрів надання адміністративних послуг (далі - Платформа Центрів Дія).

08:45 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь