A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 16.45 год:

08:07 20.10.2021

Просвітницька робота з школярами триває

Просвітницька робота з школярами триває

Відповідно до плану заходів стосовно проведення інформаційних компаній щодо обізнаності населення з питань протидії торгівлі людьми, на території Томашпільської територіальної громади завідувачем відділення соціальних служб КУ «Центру надання соціальних послуг» Мирославою Хохловою та фахівцем із соціальної роботи Тетяною Мельник  спільно із інспектором  ЮПСП Тульчинського райвідділу поліції ГУ НП у Вінницькій області  капітаном поліції  Іваном Малим на базі Рожнятівської  та Пилипи Борівської шкіл проведено групові заходи на тему «Що таке торгівля людьми».

15:45 19.10.2021

Процес призначення допомог від Фонду за е-лікарняними не змінився

Процес призначення допомог від Фонду за е-лікарняними не змінився

Після остаточного переходу України на електронні лікарняні для роботодавців і працівників відбувся ряд змін – більше не потрібно передавати паперові підтвердження своєї непрацездатності, роботу з е-лікарняним можна повністю перевести в цифровий формат, а всі лікарняні працівників доступні в електронному кабінеті і можуть бути вивантажені одним файлом – цю функцію додали нещодавно.

14:23 18.10.2021

Звитяга, честь, пам’ять

Звитяга, честь, пам’ять

14 жовтня  в Україні на державному  рівні відзначали День захисника і захисниці України, День козацтва,       Покрови     Пресвятої Богородиці та День Української повстанської армії. Напередодні величних свят в селищному Центрі культури і дозвілля відбулися урочистості, на яких були присутні воїни зі всієї територіальної громади, що брали участь у бойових діях на Сході України,  представники колективів, організацій, установ, жителі селища.

13:58 18.10.2021

«Хода за свободу» в Томашпільській  територіальній громаді

«Хода за свободу» в Томашпільській територіальній громаді

Відповідно до листа Міністерства соціальної політики як національного координатора у сфері протидії торгівлі людьми з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми  16 жовтня 2021 року  Томашпільська територіальна громада долучилася до акції «Walk  for Fredom» («Хода за свободу»).  Акція спрямована на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить, а також про те, як можна себе захистити. Акція проходить кожного року в 50 країнах світу.

11:57 18.10.2021

Оголошено конкурс обласної ради «Комфортні громади»

Оголошено конкурс обласної ради «Комфортні громади»

Томашпільська селищна рада повідомляє про проведення першого етапу конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади», який проводиться з метою популяризація участі громадських ініціатив у житті та розвитку територіальної громади, підвищення рівня залученості громадян до вирішення соціальних та економічних проблем громади, зростання інформованості жителів про діяльність органів місцевого самоврядування та визначення найкращих проєктів, шляхом прямого волевиявлення жителів територіальної громади

11:55 13.10.2021

НОВИНИ СПОРТУ

НОВИНИ СПОРТУ

Нещодавно у місті Львів пройшли фінальні змагання з волейболу серед чоловічих команд працівників Державної податкової служби, в яких брали участь команди-переможниці групових змагань, в т.ч. команда Вінницьких податківців, що виборола перше місце серед 8 команд у м. Черкаси. У фіналі податківці Вінниччини перемогли команду Києва з рахунком 2:1 і вибороли звання чемпіонів. Очолював обласну команду один із ключових гравців начальник Томашпільської державної податкової служби Сергій Кісь.

11:19 13.10.2021

14 жовтня – День захисника і захисниці України,  День козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці, День Української повстанської армії

14 жовтня – День захисника і захисниці України, День козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці, День Української повстанської армії

Шановні жителі Томашпільської громади, учасники бойових дій на Сході України, ветерани  другої світової війни!    Щиро й сердечно вітаю Вас із Днем захисника і захисниці України та  Покрови Пресвятої Богородиці - світлими і радісними   святами, що увібрали в себе і багаті  славні козацькі традиції, які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

09:11 13.10.2021

Діти, що потрапили в складні життєві обставини, потребують особливого захисту

Діти, що потрапили в складні життєві обставини, потребують особливого захисту

Діти, які проживають в сім`ях, що опинились в складних  життєвих обставинах,  потребують особливої допомоги і підтримки, адже найрідніші люди, їх батьки, ведуть асоціальний спосіб життя, не дбають про них, не намагаються створити належні умови для їх виховання, розвитку, навчання, лікування. І тільки загальними зусиллями, проводячи певну профілактичну роботу, вдається донести до батьків, що діти – це найцінніший скарб, до якого треба ставитися відповідально, дбати про їх добробут, любити і робити все, щоб їх діти жили в будинку, де тепло, світло, де прибрано, де ліжко заслане чистою постіллю, де в холодильнику є готова їжа, а у шафі є чисті дитячі речі.

14:16 12.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь