A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулась 46 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулась 46 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

26 грудня у великій залі селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Немировського відбулась 46 позачергова сесія Томашпільської селищної ради. В її роботі взяли участь 15 депутатів із 26 обраних, запрошені.

17:09 26.12.2023

З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!

Дорогі співвітчизники! Шановні віряни римо-католицької церкви та православні християни, які відзначають Різдво Христове за новоюліанським календарем у ніч з 24 на 25 грудня! Щиро вітаю вас зі світлим родинним святом - Різдвом Христовим! Радість народження Спасителя Ісуса Христа уже понад дві тисячі років сповнює людські серця великою радістю, вселяє надію на краще, надихає на добрі вчинки милосердя.

00:05 25.12.2023

24 грудня – День працівників архівних установ

24 грудня – День працівників архівних установ

Шановні працівники та ветерани праці архівних установ громади! Щиросердно вітаємо вас із професійним святом!   Архіви стоять на межі часів - минулого, сьогодення і майбутнього. Вони наповнені особливою атмосферою, в якій оживають значущі події й імена, присутня романтика пошуку, радість знахідок і відкриттів. Але це ще й колосальний інформаційний ресурс, який всебічно відображає національну історію. Тому будь-яке цивілізоване суспільство береже свої архіви, як зіницю ока.

08:00 24.12.2023

22 грудня – День енергетика

22 грудня – День енергетика

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Важко нині знайти більш важливу галузь в Україні, ніж енергетична. Адже від її злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування усіх сфер життєдіяльності нашої країни: промисловості, транспорту, зв’язку, соціальної сфери, домашній комфорт українців.

08:00 22.12.2023

Відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

21 грудня у великій залі засідань селищної ради під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради. В його роботі взяли участь 21 член виконавчого комітету, запрошені. Перед початком роботи Валерій Федорович з гордістю вручив від голови Вінницької обласної ради В’ячеслава Соколового Почесні Грамоти та грошові винагороди за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування старості Вилянського старостинського округу Тетяні Олійник та головному спеціалісту Великорусавського старостинського округу Миколі Ковалю.

15:21 21.12.2023

Внесення відомостей до Державного земельного кадастру

Внесення відомостей до Державного земельного кадастру

В програмному забезпеченні Державного земельного кадастру з 31 жовтня 2023 року запроваджено функціональну можливість щодо внесення до Державного земельного кадастру відомостей про масив земель сільськогосподарського призначення безоплатно на підставі технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.

15:19 21.12.2023

ГРАНТОВА ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

ГРАНТОВА ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

Щодо розширення грантової підтримки аграріїв на сьогоднішній день здійснюється реалізація грантової програми підтримки бізнесу від Данської ради у справах біженців, яка фінансується урядами Швейцарії та Великої Британії. Головна мета програми – підтримка зменшення негативних наслідків від війни для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва, залучення вразливих верств населення у виробничо-збутові ланцюжки задля посилення їхньої ролі в місцевій економіці.

15:59 20.12.2023

Оголошення про набір на службу в поліцію

Оголошення про набір на службу в поліцію

Відділення поліції Nº2 Тульчинського районного відділу поліції інформує про те, що з 12 грудня 2023 року по 27 грудня 2023 року проводиться набір на службу в поліцію на вакантні посади в ГУНП у Вінницькій області (молодший інспектор відділення охорони адмінбудинків, слідчий, дізнавач) чоловіків та жінок віком до 55 років. 

11:10 20.12.2023

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ІНТЕРНЕТ

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ІНТЕРНЕТ

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

14:09 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь