A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Урядом врегульовані деякі питання щодо оформлення паспортних документів

Урядом врегульовані деякі питання щодо оформлення паспортних документів

Урядом України прийнято постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», проєкт якої розроблено Державною міграційною службою України. Прийнятими змінами врегульовуються питання, які значно спрощують порядок оформлення паспортних документів під час воєнного стану.

08:37 01.02.2023

Олімпійський прапор замайорів над Томашпіллям

Олімпійський прапор замайорів над Томашпіллям

На центральній площі Томашпільської громади підняли олімпійський прапор на честь проведення ХVІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю, який цього року проходить в італійському регіоні Фріулі-Венеція-Джулія і у сусідніх країнах – Австрії та Словенії. Юні спортсмени віком від 14 до 18 років розігрують 59 комплектів нагород у 12-ти видах спорту. Україну на Європейському олімпійському фестивалі представляють 27 юних атлетів, які виступають у таких 9-ти видах спорту: біатлон, лижні гонки, фристайл, гірськолижний спорт, лижне двоєборство, стрибки на лижах з трампліна, фігурне катання на ковзанах, шорт-трек та сноубординг.

10:00 30.01.2023

Крути. Біль і пам’ять

Крути. Біль і пам’ять

   29 січня 2023 року в Україні відзначається 105-а річниця бою під Крутами, який для нашого народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України.

09:00 29.01.2023

Відбулося перше у цьому році засідання виконкому селищної ради

Відбулося перше у цьому році засідання виконкому селищної ради

   26 січня в малому залі засідань селищної ради відбулося перше у цьому році засідання виконкому Томашпільської селищної ради. У ньому взяли участь 19 членів виконкому із 26 та запрошені, які підготували інформацію з нагальних питань, внесених до порядку денного. Головував на засіданні селищний голова Валерій Немировський.

10:02 27.01.2023

НАША СИЛА - В ЄДНОСТІ

НАША СИЛА - В ЄДНОСТІ

   Цього року виповнюється 104 роки історичній події – об’єднанню Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину державу. Томашпільська територіальна громада долучилася до відзначення всенародного свята – Дня Соборності України.

13:27 22.01.2023

Томашільщина попрощалася з останнім ветераном-земляком Другої світової війни

Томашільщина попрощалася з останнім ветераном-земляком Другої світової війни

78-му річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні зустрічатимуть все менше ветеранів – учасників бойових дій. З кожним роком їх все більше відходить в історію. Ось і Томашпільська громада вже втратила останнього свідка того минулого лихоліття.

14:02 19.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь