A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Новорічні смаколики для воїнів ЗСУ

Новорічні смаколики для воїнів ЗСУ

Напередодні Нового року, 30 грудня, голова Томашпільської територіальної громади зустрівся з капітаном 59 окремої мотопіхотної бригади Миколою Тарасюком, щоб передати йому від нашої громади смачно приготовані домашні страви для воїнів на передову. До збору коштів на продукти та гуманітарну допомогу долучилися працівники селищної ради, дитсадка та лікарні. А готувалися смаколики для наших хлопців на кухнях дитячого садочка «Сонечко» та КНП «Томашпільська ЦРЛ». Валерій Федорович щиро дякує працівникам селищної ради, керівникам Олені Годній та Ігорю Горупашенку та їхнім колективам за оперативно зроблену роботу, за ту любов, яку вони вклали в приготування кожної страви для наших захисників. Слава ЗСУ! Слава Україні!

16:13 30.12.2022

Томашпільському водоканалу подарували новий генератор

Томашпільському водоканалу подарували новий генератор

   Голова Томашпільської територіальної громади дякує народному депутату України Ларисі Білозір та Michael Maier за ще один вагомий для нашої громади подарунок – генератор для КП «Томашпільводоканал».    Коли у нашому селищі стали планово вимикали електроенергію, його жителі потерпали ще й від перебоїв з водопостачанням. Тому й стала нагальною для Томашпільського водоканалу проблема з придбанням генератора. У вирішенні цієї проблеми, як завжди, вкотре допомогла громаді народна депутатка України Лариса Білозір та Michael Maier.    Шановні благодійник, хай подароване вами добро повертається до вас сторицею.

13:54 30.12.2022

Виконана обіцянка – найкращий подарунок

Виконана обіцянка – найкращий подарунок

   У передноворічні дні завжди відбуваються добрі дива, здійснюються найзаповітніші мрії. Ось і для вихованців філії Комунального закладу «Вінницький обласний центр соціально психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» с. Гнатків стало справжнім сюрпризом, коли у переддень Нового року, 30 грудня, до їх закладу доставили 5 добротних, сучасних з ортопедичними матрацами ліжок. Це – подарунок вихованцям закладу від народного депутата України Лариси Білозір.

12:27 30.12.2022

За мирне небо над Україною загинув молодий воїн із Томашполя

За мирне небо над Україною загинув молодий воїн із Томашполя

Учора сумна звістка з передової облетіла наше селище. Кривава війна без жалю забрала життя безстрашного сина України, жителя Томашполя Дмитра Тарасовича Козака. Томашпільська селищна рада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів,  усіх, хто знав його, любив та шанував... Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Дмитра знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну, і кожного з нас! Про точну годину зустрічі та поховання буде повідомлено додатково. Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

10:04 30.12.2022

Новорічні подарунки від селищного голови для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб

Новорічні подарунки від селищного голови для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб

Зимові свята – це добрі дива і світла казка, на які особливо чекають усі діти. Навіть не зважаючи на те, що через війну вони перебувають у числі внутрішньо переміщених осіб, і що святкувати доводиться їм не в рідних домівках, як звично, а там, куди їх закинула доля.

11:35 26.12.2022

Шановні віряни римо-католицької церкви та всі жителі, гості  Томашпільської територіальної громади, які відзначають Різдво Христове 25 грудня!

Шановні віряни римо-католицької церкви та всі жителі, гості Томашпільської територіальної громади, які відзначають Різдво Христове 25 грудня!

Щороку ви першими, за Григоріанським календарем, маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої Віфлеємської зірки, промені якої несуть радість у кожну домівку, сповіщаючи про народження маленького Богонемовляти. Нехай тепло цього родинного свята зігріває усіх християн світу, незалежно від їх національності та поглядів, які вони поділяють і стане початком дороги в новий мирний і щасливий рік. Бажаємо кожній родині здоров’я, миру, сердечного тепла, духовної  радості та благополуччя. Боже благословення нехай цього дня увійде до кожної домівки, а між людьми запанують любов і братерство. Гарних усім свят! Христос рождається! Славімо Його! Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

06:00 25.12.2022

24 грудня – День архівних установ України

24 грудня – День архівних установ України

Шановні працівники та ветерани архівних установ громади! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята! Ви є хранителями документальної скарбниці жителів нашої територіальної громади, яка поповнювалася цілими століттями.

08:00 24.12.2022

Відбулася сесія Томашпільської селищної ради

Відбулася сесія Томашпільської селищної ради

Сьогодні, 22 грудня, відбулася остання у 2022 році 33-тя чергова сесія 8-го скликання Томашпільської селищної ради. На неї зареєструвалися 17 депутатів із 26 обраних та запрошені. Депутати дружно проголосували за запропонований порядок денний, що складався із 55-ти питань. Всі питання, які виносилися на розгляд депутатів, пройшли через постійні комісії селищної ради, тому не потребували додаткових роз’яснень.

16:14 22.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь