A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

День сільського господарства

День сільського господарства

 Шановні трудівники сільського господарства,ветерани хліборобської праці, дорогі  хлібороби  Томашпілля!  Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства України.  Вітаємо всіх, хто оре поле і засіває зерно, хто плекає врожаї чи спішить на ферму світанковою доріжкою, варить цукор, переробляє молоко, хто ремонтує і постачає техніку, віддає агропромисловому виробництву свою мудрість, досвід, тепло серця і щирість душі.

08:00 20.11.2022

 32-а позачергова сесія вирішувала назрілі питання

 32-а позачергова сесія вирішувала назрілі питання

  Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 32 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, оголошена розпорядженням селищного голови № 230 від 9 листопада 2022 року, розпочалася 17 листопада і на неї зареєструвалися 14  депутатів із 26 – ти обраних. Також у сесії взяли участь запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення селищної ради Андрій Щербатий, директор КП «Томашпільводоканал» Наталя Пшенична, юрисконсульт відділу юридичного та кадрового забезпечення Петро Дєдов,  старости  старостинських округів.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський.

11:41 18.11.2022

Світловідбивний браслет рятує життя пішохода у темряві!

Світловідбивний браслет рятує життя пішохода у темряві!

Прагнеш убезпечити себе та близьких у придорожній темряві – вдягай світловідбивний браслет на одяг! Через обстріли російськими окупантами об’єктів енергетичної інфраструктури в Україні, в тому числі й на Вінниччині, останніми тижнями почастішали вимкнення вуличного та дорожнього освітлення. Так вимушено роблять через аварії або з метою економії. Але це спричиняє іншу небезпеку: впродовж останніх тижнів через проблеми з освітленням вулиць та магістралей кількість ДТП за участю пішоходів збільшилася на чверть – водії просто не встигають реагувати на раптову появу людини на дорозі у темряві! Особливо від цього потерпають діти – через малий зріст. Щоб убезпечити дітей, та й не тільки їх, на дорозі треба подбати про те, щоб їхній одяг було здалеку видно у темну пору доби. 

11:09 16.11.2022

День працівників радіо телебачення та зв'язку

День працівників радіо телебачення та зв'язку

                    Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку,                      ветерани галузі зв’язку Томашпільської громади! Сьогодні в день вашого професійного свята  прийміть наші найщиріші вітання! Розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід’ємна складова суспільного прогресу. Нині ми щодня знаходимося в потоках інформації з різних медіа-ресурсів, за секунди обмінюємося даними через телефонні та Інтернет-мережі.

10:18 16.11.2022

Новини спорту - волейбол

Новини спорту - волейбол

Минулими вихідними в с. Стрижавка  Вінницького району команда Томашпільської громади  посіла 4 місце в чемпіонаті області із волейболу серед ветеранів старших 60 років, тренер Василь Поштар, фінансову допомогу для участі команди надали  селищний голова Валерій Немировський, депутат обласної  ради Іван Спориш та директор компанії Вольтаж-груп, Віталій Ніколаєнко.Минулими вихідними в с. Стрижавка  Вінницького району команда Томашпільської громади  посіла 4 місце в чемпіонаті області із волейболу серед ветеранів старших 60 років, тренер Василь Поштар, фінансову допомогу для участі команди надали  селищний голова Валерій Немировський, депутат обласної  ради Іван Спориш та директор компанії Вольтаж-груп, Віталій Ніколаєнко.

08:05 16.11.2022

Новини спорту - ганбол

Новини спорту - ганбол

Минулими вихідними у м. Вінниці  пройшов чемпіонат області серед найсильніших чоловічих команд із гандболу , команда Томашпільської  громади  тренер Костянтин Єгоров,керівник Василь Поштар,виборола срібні нагороди поступившись  тільки чемпіону команді педагогічного університету , третє місце посіла команда МДЮСШ Вінниця  ,  вдячність селищному голові Валерію Немировському за надану фінансову та організаційну допомогу  для успішної участі нашої команди в змаганнях, команда нагороджена пам, явним кубком та призом   обласного оргкомітету , гравці грамотами.

15:00 15.11.2022

Ще одна втрата для нашої громади...

Ще одна втрата для нашої громади...

Війни! Скільки їх було в історії людства. І завжди – це страждання, сльози, втрата  найдорогоціннішого -  життя, біль... Таким болем для багатьох громадян України є війна, розвязана російською федерацією проти  України. У ці нелегкі для нашої Батьківщини  часи пекучий біль пронизує серце кожного українця, болить душа, у грудях палає ненависть до російського ворога, що прийшов непроханий на нашу землю, яку боронять сини України і за яку віддають найдорожче – життя. На нашій землі іде війна, стріляють танки і ревуть гармати, сповита горем, в чорному вбранні сльозами вмилась не одна вже мати.

10:34 14.11.2022

На Вінниччині Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб готує нові проєкти

На Вінниччині Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб готує нові проєкти

10 листопада голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів робочу зустріч з головами територіальних громад області та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Участь у ній взяли перший заступники голови обласної Ради Володимир Кістіон, заступники Анатолій Ткач, Ігор Івасюк, Дмитро Чаленко та секретар Вінницької міської ради Петро Яблонський. На зустрічі обговорили роботу Штабу та нові важливі проєкти.

08:00 12.11.2022

Вклоняємося до землі, дякуючи за захист

Вклоняємося до землі, дякуючи за захист

Війна забирає цвіт нації, у вічність ідуть найкращі захисники України. Скільки горя та втрат несе українському народові боротьба за свою Незалежність. Загинув справжній патріот та захисник Задоя Володимир Вікторович, 18 травня 1978 року народження, житель села Яланець.

10:45 11.11.2022

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 10 місяців 2022 року 

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 10 місяців 2022 року 

Станом на 1 листопада 2022 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 92 527 985 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить              92,3 % виконання до уточненого плану на 10 місяців в сумі 100 215 226 грн. та 70,9  % виконання до плану на рік в сумі 130 417 600 грн.

16:41 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь