A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Підтримати енергетичний фронт може кожен. Усе, що треба знати про економію електроенергії

Підтримати енергетичний фронт може кожен. Усе, що треба знати про економію електроенергії

Росія нищить енергетичну інфраструктуру України. Як економити енергоносії та допомогти енергетикам. За останній тиждень українська енергосистема піддалася масштабним ракетним обстрілам з боку росіян. У багатьох регіонах країни виникли проблеми з безперебійним забезпеченням, через що наразі необхідно економити електроенергію. Завдяки героїзму енергетиків відновити енергопостачання вдалося в рекордно короткі терміни, проте в поточних умовах треба завжди бути готовими до нових атак ворога, відповідно – і до проблем з електроенергією.

16:34 01.11.2022

Сьогодні  - День народження Європейського союзу (ЄС)

Сьогодні - День народження Європейського союзу (ЄС)

Сьогодні Європейський Союз святкує чергову річницю свого народження. Союз європейських держав утворився на основі підписаного 7-го лютого 1992-го року Маастрихтського договору, який набув чинності 1-го листопада 1993 - го року і заклав основи існування єдиної Європи в сучасному її вигляді.

08:04 01.11.2022

Вічна слава і вічна пам'ять загиблому герою!

Вічна слава і вічна пам'ять загиблому герою!

             Гірка, сумна звістка вкотре сколихнула нашу громаду.  Клята війна забрала життя жителя села Нетребівка  Валерія Михайловича Бандиша, 1977 року народження, який загинув  30 жовтня 2022 р., вірний військовій присязі,  виконуючи бойове завдання, виявивши стійкість і мужність в бою поблизу н.с. Тернові Поди на Миколаївщині. Наш Герой стояв на захисті України,  свободи та цілісності нашої держави. Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки у цей складний час родині та рідним, всій нетребівській громаді. Дякуємо за патріота, за вірного сина своєї Батьківщини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи...

13:57 31.10.2022

Сьогодні своє професійне свято відзначають всі, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом і дорогами.

Сьогодні своє професійне свято відзначають всі, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом і дорогами.

Сьогодні,  30 жовтня,в Україні  відзначається професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства. Свято День автомобіліста і дорожника було запроваджено у жовтні 1993 року указом тодішнього президента України Леоніда Кравчука. Днем святкування було обрано останню неділю жовтня, тож цього року – це 30 жовтня.

08:00 30.10.2022

З Днем визволення України від нацистів

З Днем визволення України від нацистів

   Цьогоріч  28 жовтня в Україні відзначається 78-а  річниця звільнення України від нацистів, вшановується пам’ять полеглих. В цей день, ми , живущі в Україні, складаємо подяку воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні, тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала  друга світова війна.

10:15 28.10.2022

Міністерство охорони здоров’я України запустило проєкт "Портал вакансій медичних працівників"

Міністерство охорони здоров’я України запустило проєкт "Портал вакансій медичних працівників"

Міністерство охорони здоров’я запустило на своєму сайті розділ «Портал вакансій медичних працівників». Він покликаний допомогти кожному медику, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. Ознайомитися з пропозиціями, що розміщені на порталі, можна за посиланням https://work.moz.gov.ua.

08:25 21.10.2022

15жовтня – Міжнародний день сільських жінок

15жовтня – Міжнародний день сільських жінок

Враховуючи важливу роль сільських жінок та їх безцінний внесок у прискорення розвитку всієї економічної галузі і зокрема сільського господарства, забезпечення і підвищення продовольчої безпеки і благополуччя сільських регіонів, на 76-му пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН, яке відбулося у 2007 р., було прийнято рішення офіційно оголосити 15-те жовтня Міжнародним днем сільських жінок і відзначати його щорічно.

08:37 15.10.2022

Звитяга, честь, пам’ять

Звитяга, честь, пам’ять

14 жовтня  в Україні на державному  рівні відзначається День захисника і захисниць України, День козацтва,       Покрови     Пресвятої Богородиці та День Української повстанської армії.

13:55 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь