A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

День закінчення Другої світової війни

День закінчення Другої світової війни

 Офіційна і загальновизнана дата завершення Другої світової війни - 2-е вересня 1945-го року. У цей день рівно у 9-й годині і 2 хвилини (за токійським часом) був підписаний формальний акт про беззастережну капітуляцію останнього активного союзника фашистської Німеччини - Японії. Це сталося на борту американського лінкора ББ-63 «Міссурі».

10:18 02.09.2022

Шановні працівники нотаріальних установ Томашпільської територіальної громади!

Шановні працівники нотаріальних установ Томашпільської територіальної громади!

 Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем нотаріату.  Сьогодні нотаріат - це дієздатний, самоврядний і ефективний інститут правової системи держави. Нотаріуси, як складова частина юридичного корпусу, забезпечують захист інтересів громадян, юридичних осіб і служать зміцненню законності. Бажаю вам і надалі дотримуватися верховенства права, закону та справедливості, що є одними з принципів служіння громаді. Нехай впевненість у власних силах, оптимізм і довіра громадян супроводжують вас в усіх справах та починаннях, а результати вашої діяльності завжди захищають права людини. Зичу всім міцного здоров'я, добробуту та процвітання!

08:14 02.09.2022

Вшанували пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Вшанували пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Із дня виходу українських військ з Іловайська минає 8 років. Те, що називали «зеленим коридором», всупереч домовленостям із російським Генштабом, перетворилося на «дорогу смерті», на якій розстріляли українських військових і добровольців. У боях, що відбулися з  7 по 31 серпня 2014 року полягло 368 воїнів , 429 отримали поранення, 300 потрапили у полон, 18 вважаються зниклими безвісти.

10:28 29.08.2022

Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Чорна звістка зі Сходу України знову прилетіла до Томашпільської громади 21 серпня у 179 день повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією проти України у запеклому бою біля населеного пункту Опитне, Покровського району на Донеччині загинув Володимир Олександрович Палій – наш односельчанин, воїн Збройних Сил України.

15:11 27.08.2022

23 серпня в Україні відзначається державне свято-День Державного Прапора України

23 серпня в Україні відзначається державне свято-День Державного Прапора України

Сьогодні в Україні відзначається державне свято-День Державного Прапора України. Це свято має свою славну історію, яка сягає у рік 1991-ий, коли 23 серпня після провалу путчу в Москві група депутатів на чолі з В’ячеславом Чорноволом внесли до сесійної зали Верховної Ради України синьо-жовтий прапор. Над будинком парламенту його було піднято 4 вересня 1991 р, а 18 вересня 1991 року Постановою Президії Верховної Ради йому фактично було надано статус офіційного прапора України.

10:43 23.08.2022

Про заборону проведення масових публічних заходів

Про заборону проведення масових публічних заходів

Відповідно до пункту 8 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи листи Головного управління Національної поліції у Вінницькій області від 18 серпня 2022 року № 1388/01/20-11/22, Управління у справах національностей та релігій обласної військової адміністрації від 17 серпня 2022 року № 03-10/287 НАКАЗУЄМО: 1.    Заборонити в період з 18 до 31 серпня 2022 року на території Вінницької області проведення масових публічних заходів, зокрема хресної ходи до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області.

16:56 22.08.2022

відкритий турнір із міні-футболу

відкритий турнір із міні-футболу

20 серпня в Томашпільській школі гімназії проведено відкритий турнір із міні-футболу серед команд хлопчиків 2014 р. народження присвячений Дню Незалежності України. За підсумками змагань 1 місце виборола команда С. Серебрія Мог-подільського району, друге команда Томашполя, третє Тульчина, 4 Вапнярки.

11:50 22.08.2022

Знову гірка втрата на фронті

Знову гірка втрата на фронті

Сьогодні 19 серпня 2022 р. Томашпільська громада проводжала в останню путь свого героя - захисника, воїна світла Григорця Владислава Володимировича, жителя с.Вила.

16:09 19.08.2022

19 серпня – Яблучний Спас і День українського пасічника

19 серпня – Яблучний Спас і День українського пасічника

Вітаю всіх жителів громади з яблучним Спасом, а бджолярів із їхнім професійним святом! Недаремно День пасічника ми відзначаємо разом з одним із найвеличніших християнських свят – Преображення Господнього, адже бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Їх щоденна самовіддана праця безпосередньо впливає не тільки на здоров’я людей, на врожайність сільськогосподарських культур, а й на наш настрій. Адже основний продукт бджолярства – мед – містить понад 300 вітамінів, мінеральних речовин та ферментів, які забезпечують людині міцний імунітет та довголіття. Сьогодні в нашій громаді десятки справжніх майстрів бджолярської справи, які своїм натхненням, сміливим впровадженням новітніх технологій забезпечують виробництво надзвичайно корисних продуктів харчування та ліків. Тож бажаю вам, шановні бджолярі, життєвих гараздів, миру, здійснення планів та щедрих медозборів. Нехай ваше життя буде багатим та радісним, а на столі завжди буде мед як символ благополуччя та здоров’я!    З повагою                                  селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

13:30 19.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь