A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

День підприємця

День підприємця

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

08:00 04.09.2022

Дорогі томашпільчани, жителі та гості Томашпільської територіальної громади!

Дорогі томашпільчани, жителі та гості Томашпільської територіальної громади!

    Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня селища та 6-ої річниці нашої об’єднаної територіальної громади, яке  традиційно відзначаємо в першу суботу вересня. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди, хто своєю щоденною працею дбає про добробут нашого краю. Саме мешканці нашого селища: талановиті, щирі, добрі й працьовиті, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє, які виборюють у кривавій битві з російським агресором мир для нашої землі – є найбільшою цінністю. Завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці, мужності й патріотизму наше селище наповнене дитячим сміхом, робочим ритмом, а значить  життям!

08:00 03.09.2022

ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ, ВЛАСНИКИ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК  ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ, ВЛАСНИКИ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Відділ земельних відносин повідомляє вам про обов’язковість сплати земельного податку! Так, відповідно до п.14.1.72. Податкового кодексу України (ПКУ) земельний податок – це обов’язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення визначених п.281.1. ПКУ, а саме:

13:16 02.09.2022

День закінчення Другої світової війни

День закінчення Другої світової війни

 Офіційна і загальновизнана дата завершення Другої світової війни - 2-е вересня 1945-го року. У цей день рівно у 9-й годині і 2 хвилини (за токійським часом) був підписаний формальний акт про беззастережну капітуляцію останнього активного союзника фашистської Німеччини - Японії. Це сталося на борту американського лінкора ББ-63 «Міссурі».

10:18 02.09.2022

Шановні працівники нотаріальних установ Томашпільської територіальної громади!

Шановні працівники нотаріальних установ Томашпільської територіальної громади!

 Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем нотаріату.  Сьогодні нотаріат - це дієздатний, самоврядний і ефективний інститут правової системи держави. Нотаріуси, як складова частина юридичного корпусу, забезпечують захист інтересів громадян, юридичних осіб і служать зміцненню законності. Бажаю вам і надалі дотримуватися верховенства права, закону та справедливості, що є одними з принципів служіння громаді. Нехай впевненість у власних силах, оптимізм і довіра громадян супроводжують вас в усіх справах та починаннях, а результати вашої діяльності завжди захищають права людини. Зичу всім міцного здоров'я, добробуту та процвітання!

08:14 02.09.2022

Вшанували пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Вшанували пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Із дня виходу українських військ з Іловайська минає 8 років. Те, що називали «зеленим коридором», всупереч домовленостям із російським Генштабом, перетворилося на «дорогу смерті», на якій розстріляли українських військових і добровольців. У боях, що відбулися з  7 по 31 серпня 2014 року полягло 368 воїнів , 429 отримали поранення, 300 потрапили у полон, 18 вважаються зниклими безвісти.

10:28 29.08.2022

Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Чорна звістка зі Сходу України знову прилетіла до Томашпільської громади 21 серпня у 179 день повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією проти України у запеклому бою біля населеного пункту Опитне, Покровського району на Донеччині загинув Володимир Олександрович Палій – наш односельчанин, воїн Збройних Сил України.

15:11 27.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь