A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

14 жовтня – День захисника і захисниці України, День козацтва,       День Української повстанської армії, Покрови     Пресвятої Богородиці

14 жовтня – День захисника і захисниці України, День козацтва, День Української повстанської армії, Покрови Пресвятої Богородиці

                    Шановні жителі Томашпільської громади,         захисники і захисниці України, ветерани  другої світової війни!       Щиро й сердечно вітаємо вас із Днем захисника і захисниці України та  Покрови Пресвятої Богородиці -світлими і радісними   святами,що увібрали в себе і багаті  славні козацькі традиції,які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються в Україні.Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду.

08:15 14.10.2022

У Томашпільській громаді ВПО можуть зареєструватись для отримання допомоги від УВКБ ООН

У Томашпільській громаді ВПО можуть зареєструватись для отримання допомоги від УВКБ ООН

У вівторок, 18 жовтня, з 10:00 на 1 поверсі у адмінбудівлі Томашпільської селищної ради відбудеться реєстрація на допомогу ВПО, які ще не реєструвалися і не отримували допомог від міжнародних організацій. Багатоцільова програма допомоги від УВКБ ООН – це одноразова грошова допомога людям, що виїхали з регіонів, постраждалих від воєнних дій. Розмір допомоги становить 2220 гривень щомісячно на особу протягом 3-х місяців.

11:36 13.10.2022

Відкрито меморіальну дошку Герою

Відкрито меморіальну дошку Герою

 Напередодні величного православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці, яку здавна шануємо в Україні як покровительку українського козацтва, в Томашпільському ліцеї відбулася визначна подія: відкриття меморіальної дошки Костянтину Кириловичу Петеру (1893 – 1953 р.р.), уродженцю с. Пилипи – Борівські, сотнику армії Української Народної Республіки, майору Української повстанської армії (УПА), керівнику розвідки Воєнної округи УПА – 4 «Говерла», референту пропаганди Станіславського проводу УПА.

11:32 12.10.2022

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної  територіальної громади за 9 місяців 2022 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року

Станом на 1 жовтня 2022 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 77 135 293 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 92,7 % виконання до уточненого плану на 9 місяців в сумі 83 185 279 грн. та 59,1  % виконання до  плану на рік в сумі 130 417 600 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі зменшились на 2 634 085  грн., або на 3,3 %, а у співставних умовах надходження зменшились на 6 203 237  грн., або на 7,4 %.

11:47 10.10.2022

9 жовтня –Міжнародний день пошти

9 жовтня –Міжнародний день пошти

Всесвітній день пошти або Міжнародний день поштової служби - один з міжнародних днів, що відзначаються в системі Організації Об’єднаних Націй. Проводиться за рішенням XIV конгресу Всесвітнього союзу поштовиків у день створення союзу в 1974 році (UPU/Tokyo Congress1969/Res. C. 11) відзначається 9 жовтня.                                 

08:00 09.10.2022

Вітаємо зі святом

Вітаємо зі святом

У неділю 9 жовтня своє професійне свято відзначатимуть працівники Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Санепідемслужба - це створений більш ніж 90 років тому державний орган, який за час свого існування був інструментом протидії епідеміям, катастрофам та шкідливому впливу на природне середовище. Для оптимізації державних органів у 2015 році функції санепідемконтролю було передано від Санітарно-епідеміологічної служби до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, яка повноцінно розпочала діяльність з 2017 року.

08:00 09.10.2022

8 жовтня – День юриста  України

8 жовтня – День юриста України

                              Шановні юристи,  ветерани юриспруденції! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей.

08:04 08.10.2022

До уваги сімей Захисників та Захисниць Томашпільської громади!

До уваги сімей Захисників та Захисниць Томашпільської громади!

Інформуємо, що у суботу,  8 жовтня 2022 року за  ініціативи начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова в Томашпільській громаді буде проведено особистий виїзний прийом сімей Захисників і Захисниць, за участі першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталі Заболотної.

09:38 07.10.2022

27 вересня відбулось засідання виконкому Томашпільської селищної ради

27 вересня відбулось засідання виконкому Томашпільської селищної ради

У минулий вівторок під головуванням селищного голови Валерія Немировського було проведено засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, на якому учасники засідання розглянули усі заплановані пункти порядку денного.

13:12 04.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь