A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

10:00 29.11.2022

Ні насильству

Ні насильству

Насильство над дітьми або жорстоке поводження з дітьми - це фізичне, психологічне або відсутність виховання та піклування над дітьми батьками, особами-опікунами чи сторонніми людьми, які займаються доглядом за дітьми. Насильство над дітьми може включати в себе будь-яку дію насильницького характеру, нехтування, зловживання або нездатність, небажання чи невміння виховання і турботи за дітьми від батьків чи інших осіб, що призводить до фактичної або потенційної шкоди дитині. Може мати місце в сім'ї, місці проживання дитини, на вулиці або в організаціях, школах чи громадах, з якими дитина взаємодіє.

08:00 29.11.2022

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

Щороку з 25 листопада до 10 грудня відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основне завдання цієї кампанії привернути увагу спільноти до двох актуальних проблем: запобігання і протидія домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ, громадських організацій заради захисту прав людини.

13:22 28.11.2022

День пам’яті жертв голодомору

День пам’яті жертв голодомору

Цей День щорічно відзначається в Україні в четверту суботу листопада. Президент України, підтримавши ініціативу громадських організацій, міністерства культури і мистецтв, Державного комітету у справах релігій, Державного комітету телебачення і радіомовлення, ухвалив встановити в країні День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій.  

10:39 26.11.2022

 Єднаймося проти насилля

 Єднаймося проти насилля

24 листопада 2022 року в Україні стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Тож у цей день в нижньому залі адміністрації    в рамках запланованих до  неї заходів відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, яку провів перший заступник селищного голови Віталій Годний. У засіданні взяли участь члени міжвідомчої комісії – представники служб, що причетні до вирішення зазначених проблем.

12:02 25.11.2022

Новини спорту

Новини спорту

19 листопада в Вінниці пройшли обласні  змагання  серед територіальних громад Вінничини  "З Україною в серці, з вірою в ЗСУ" Із шести видів спорту а саме: армспорту(пережимання на руках), гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шашок,, перетягування канату.

16:44 21.11.2022

Дню Гідності й Свободи присвячено

Дню Гідності й Свободи присвячено

  Україна,  рік 2014-й: «Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції -  Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року - Революція Гідності. Це були дуже важкі іспити для України, коли українці всьому світові продемонстрували свою європейськість, свою гідність і своє прагнення до свободи».  Враховуючи історичне значення революційних настроїв, 19 листопада 2005 року Указом  Президента України Віктора Ющенка  з метою затвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, виховання почуття національної гідності  встановлене свято - День Свободи. Було запропоновано святкувати його щорічно 22 листопада.  

16:16 21.11.2022

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

  Шановна Томашпільська  громадо!  Від імені депутатів Томашпільської селищної ради та  членів виконкому, старост старостинських округів нашої громади щиро вітаю вас з Днем Гідності та Свободи! Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні, нав’язаній нашій країні російською федерацією,  усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.

10:14 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь