A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

22 грудня – день енергетика України

22 грудня – день енергетика України

Шановні працівники, ветерани енергетичної галузі Томашпільської територіальної громади! Щиросердно вітаємо вас із професійним святом! Від вашої чітко злагодженої роботи, точних знань та високих професійних навичок залежить надійне та безперебійне забезпечення електроенергією споживачів нашої громади.

08:00 22.12.2022

Відбулося  засідання виконкому селищної ради

Відбулося засідання виконкому селищної ради

20 грудня у залі засідань селищної ради відбулося останнє у цьому році засідання виконкому Томашпільської селищної ради. У ньому взяли участь 20 членів виконкому із 26 та запрошені, які підготували інформацію з нагальних питань, внесених до порядку денного. Головував на засіданні селищний голова Валерій Немировський, протокол засідання вела керуюча справами Томашпільської селищної ради Інна Шклярук.

09:05 21.12.2022

В Україні з краю в край ходить святий Миколай…

В Україні з краю в край ходить святий Миколай…

19 грудня, у день святого Миколая на центральній площі селища Томашпіль відбулося традиційне відкриття головної ялинки громади. Прикрасою свята стала святково прибрана зелена красуня, яка росте безпосередньо на центральній площі селища. З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський. Він тепло привітав усіх зі святом святителя Миколая Чудотворця та з початком зимових свят й щиро побажав усім міцного здоров’я, витримки, благополуччя, достатку, мирного неба та великої віри у швидку перемогу ЗСУ.

09:36 20.12.2022

Схиляємо голови в глибокій скорботі

Схиляємо голови в глибокій скорботі

Війна, з якою загарбницька Росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших воїнів. Гинуть найкращі, гинуть найвідважніші, наймолодші… Вже кілька днів як Томашпільську громаду знову облетіла сумна звістка про смерть ще одного українського воїна – нашого земляка. Не хотілося вірити. Але на жаль…

16:50 19.12.2022

1000 пакунків для догляду за малюком отримали громади Вінниччини від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

1000 пакунків для догляду за малюком отримали громади Вінниччини від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

  Під час воєнного стану кожна людина потребує підтримки, але ті є ті, кому вона особливо потрібна. Серед них – жінки, які нещодавно стали мамами. І саме для них Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб сформував важливу допомогу – пакунки для догляду за малюком. 1000 таких пакунків передали в усі громади Вінницької області. З них 100 пакунків вже отримало пологове відділення Вінницької обласної клінічної лікарні імені Миколи Пирогова.   До пакунку для догляду за малюком увійшов набір косметичних засобів для немовлят відомого франзуцького виробника Mustela – пом'якшувальні шампуні, гелі «2 в 1» для волосся і тіла, креми від себорейних кірочок, вітамінізовані захисні креми, зволожуючі крем-емульсії, молочко для тіла та інші необхідні засоби.   Найближчим часом таку необхідну допомогу отримає кожна матуся Вінниччини, яка народила дитину з 6 грудня до 1 січня 2023 року включно. Її адресно доставлять координатори Штабу на місцях.   Пакунок для доглядом за малюком – один з проєктів Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Його роботу координують Володимир Гройсман, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та Вінницький міський голова Сергій Моргунов. За період своєї діяльності в рамках співпраці з міжнародними партнерами, благодійними фондами та громадськими організаціями волонтери Штабу доставили та розподілили понад 1,5 тисяч тонн гуманітарних вантажів із 16 країн світу.

08:36 19.12.2022

19 грудня – День адвокатури України

19 грудня – День адвокатури України

Шановні представники юридичної спільноти, ветерани адвокатської справи Томашпільської селищної ОТГ! Вітаємо вас із професійним святом! Висока честь та величезна відповідальність бути адвокатом. Адже саме ви щоденно допомагаєте людям вирішувати найскладніші, а часто й доленосні, проблеми, твердо дотримуючись конституційних норм верховенства права. Його величність Закон вашими устами і діями  захищає демократичні права громадян та забезпечує їм використання свобод, гарантованих Конституцією України. Бажаємо вам, захисники права, міцного здоров’я, родинного тепла, миру, оптимізму, мужності й витримки у відстоюванні справедливості і стійкості, вірності ідеалам правди. Нехай ваші серця зігрівають людське визнання і подяка, любов і доброта, а ваш професіоналізм, компетентність і рішучість стануть запорукою плідної роботи та зразком служіння благородній меті – становленню та розвитку української держави. Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

08:00 19.12.2022

19 грудня - День святого Миколая

19 грудня - День святого Миколая

Шановні жителі та гості Томашпільської територіальної громади! Щиро вітаємо усіх вас з одним із найулюбленіших релігійних свят українців – днем святого Миколая! Це світле і радісне сімейне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи про наближення Новорічно-різдяних свят. Воно кожному дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі і серця почуття надії та любові, надихає на добрі справи милосердя заради ближнього. У цей день бажаємо кожній сім’ї, кожній родині благополуччя, міцного здоров’я, затишку, добра та злагоди. Нехай тепло і ласка ніколи не покидають ваші оселі, а святий угодник Миколай Чудотворець за нашими проханнями вимолить у Бога для України довгоочікувані перемогу і миру. Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

07:55 19.12.2022

18 грудня – День працівників органів реєстрації актів цивільного стану

18 грудня – День працівників органів реєстрації актів цивільного стану

Шановні працівники та ветерани органів РАЦСу Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Ваша робота цікава і дуже відповідальна. Вона потребує великої уважності, самовіддачі та розуміння, адже ви кожен день реєструєте всі важливі події в житті жителів не тільки нашої громади, а й тих людей, котрі щодня до звертаються вас.

08:00 18.12.2022

17 грудня – День працівників державної виконавчої служби України

17 грудня – День працівників державної виконавчої служби України

Шановні працівники та ветерани державної виконавчої служби Томашпільської територіальної громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Ваша праця відіграє найважливішу роль в процесі реалізації судових рішень. Це - важлива державна справа, яка потребує високої професійної відповідальності та моральних чеснот. Адже громадяни, довіряють вам свої долі, розраховуючи, перш за все, на ваші сумлінність та неупередженість, з чим ви, беззаперечно, справляєтеся на відмінно. Тож бажаємо вам успіхів у цій нелегкій, але такій потрібній людям справі, міцного здоров’я, мирного неба, добробуту вам та вашим родинам. Хай цей святковий день подарує вам гарний настрій, оптимізм та гордість за вашу професію. Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

08:00 17.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь