A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Привітали ювілярку

Привітали ювілярку

Цілих 95 літ накувала сива зозуля цієї весни жительці Томашполя Євдокії Іванівні Мізерії. Народилася вона в с. Олександрівка в селянській родині. Тут пройшли її  роки, які увібрали і голодне дитинство, коли страшний голодомор 1932 – 1933 років чатував на людські життя по всій подільській землі, і нелегкі воєнні та післявоєнні, коли підлітком довелося разом з ровесниками, жінками та стариками піднімати рідне село, налагоджувати мирне життя. Праці дівчина не боялася, тож коли запропонували роботу на радгоспівській молочно-товарній фермі, з радістю погодилася. 

11:05 13.04.2021

Потреба у видатках за лікарняними і страховими виплатами перевищує доходи від частки ЄСВ

Потреба у видатках за лікарняними і страховими виплатами перевищує доходи від частки ЄСВ

Упродовж першого кварталу 2021 року потреба у видатках за лікарняними листками та на страхові виплати потерпілим на виробництві і їх родинам щомісяця перевищувала обсяг надходжень від частки ЄСВ до бюджету Фонду соціального страхування України. ? Так, у січні на рахунок Фонду надійшло 2,058 млрд грн частки ЄСВ, що на 0,624 млрд грн менше, ніж потреба у фінансуванні лікарняних, декретних і страхових виплат за той же місяць. Або на 0,758 млрд грн менше, ніж загальна потреба у видатках (в тому числі десятки видів медичних і соціальних послуг, реабілітаційне лікування працюючих, адмінвидатки тощо), без врахування заборгованості на початок місяця.

10:12 13.04.2021

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 3 місяці 2021 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 3 місяці 2021 року

Станом на 1 квітня 2021 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 22 020 938 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 125,0 % виконання до уточненого плану на 3 місяці в сумі 17 618 886 грн. та 24,5 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 90 045 790 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 10 327 276 грн., або на 88,3 %, а у співставних умовах надходження збільшились на 4 754 913 грн., або на 27,5 %.

15:50 12.04.2021

Шановні жителі Томашпільської територіальної  громади!

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади!

Звертаюсь до Вас з проханням про надання матеріальної допомоги Спринчак Людмилі Іванівні, 1984 року народження, жительці с.Яришівка Тульчинського району.  Людмилі Іванівні встановлено діагноз: Двобічні позамозкові новоутво-рення ЗЧЯ, вірогідно вестибуло-кохлеарні невроми, праворуч із розширенням в Меккелеву порожнину, яремний отвір із деструкцією верхівки пірамідки скроневої кістки, із компресією стовбуру головного мозку, включенням у свої маси черепно-мозкових нервів справа (5-6-7-8-9-10 пара ЧМН). 

14:15 12.04.2021

Змінивши постачальника — перевіряйте,  чи ви його клієнт

Змінивши постачальника — перевіряйте, чи ви його клієнт

З 1 серпня 2020 року в Україні запрацював ринок газу для населення. Кожен споживач блакитного палива отримав право обирати собі постачальника, залежно від ціни та сервісу. Але не завжди обіцяні переваги гравців газового ринку відповідають дійсності. Як показує практика, частішають випадки, коли зміна постачальника газу породжує низку проблем та ризиків для споживачів, зокрема – відключення від газопостачання.

08:25 09.04.2021

Аваріями на газопроводах часто закінчуються земляні роботи без погодження з газовиками

Аваріями на газопроводах часто закінчуються земляні роботи без погодження з газовиками

Останнім часом значно почастішали пошкодження газопроводів сторонніми особами при проведенні земляних робіт. Це викликає неабияку стурбованість АТ «Вінницягаз». Самовільні земляні роботи без погодження із газовиками можуть спричинити пошкодження  та аварійні ситуації на газопроводах. Лише за останній місяць на газових мережах Вінниччини сталося чотири пошкодження підземних мереж через виконання земляних робіт без погодження з АТ «Вінницягаз»: два випадки у м. Вінниця, ще два – у Козятині та Ладижині.

16:15 06.04.2021

В рамках Президентської програми «Велике будівництво» завершено першу чергу реконструкції приймального відділення КНП «Жмеринська ЦРЛ», включаючи діагностичний блок

В рамках Президентської програми «Велике будівництво» завершено першу чергу реконструкції приймального відділення КНП «Жмеринська ЦРЛ», включаючи діагностичний блок

Реалізація вказаного проекту стала можливою завдяки програмі Президента України EMERGENCY-2020, яка відноситься до Національної програми «Велике будівництво». Програма передбачає облаштування приймальних відділень опорних лікарень у єдиному стандарті – від добору кольору до розташування кімнат. Усі лікарні матимуть відповідний перелік обладнання, що має забезпечити доступність усіх медичних послуг. Головна мета проекту – створити комфортні для пацієнта умови.

08:48 01.04.2021

З дня на день в Україні стартує призов на строкову службу

З дня на день в Україні стартує призов на строкову службу

Президент України видав відповідний Указ 24 лютого 2021 року №71/2021. Тож перед стартом весняного призову в залі засідань Томашпільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  відбувся брифінг, організований військовим комісаром Олексієм Томчуком та його заступником Вячеславом Рузяком для інспекторів з військового обліку Вапнярської, Томашпільської територіальних громад, діловодів старостинських округів з метою роз’яснити, довести до їх відома, а через них до відома призовників  та членів їхніх родин  нові особливості призивної кампанії 2021 року. 

11:11 30.03.2021

ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ – ГАРАНТІЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ – ГАРАНТІЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

На сьогодні є не поодинокі випадки, коли роботодавці не укладають, а наймані працівники не наполягають на укладенні трудових договорів. Тому все частіше доводиться мати справу з таким негативним явищем, як використання найманої праці громадян без оформлення трудових відносин, тобто "нелегальної" зайнятості. Причому треба зазначити, що від цього страждає насамперед особа, яка погоджується на таку працю та й сам роботодавець. Легальна трудова діяльність — це основа соціальної захищеності працюючого населення. Відсутність трудових відносин призводить до втрати трудового та страхового стажу, а також позбавляє працівників наступних важливих гарантій:

11:15 29.03.2021

До уваги власників особистих селянських господарств, які утримують сільськогосподарські та домашні тварини

До уваги власників особистих селянських господарств, які утримують сільськогосподарські та домашні тварини

Томашпільська районна державна лікарня ветеринарної медицини інформує, що відповідно до Наказу Мінекономіки України від 25.02.2021року № 393 затверджено Розмір платних послуг, які надаються ветеринарними спеціалістами  при здійсненні протиепізоотичних заходів( профілактичних, діагностичних).

15:35 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь