A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вирішувались важливі для громади питання

Вирішувались важливі для громади питання

  На  засіданні виконкому селищної ради, що відбулося 20 квітня 2021 р., розглянуто 58 питань порядку денного. В роботі засідання взяли участь 23 члени виконкому із 26-ти, а також запрошені   Наталя Щербата – начальник фінансового управління селищної ради, Оксана Ярош, начальник служби у справах дітей селищної ради,   Андрій Щербатий, директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» селищної ради,   Павло Кушнір, начальник відділу соціально – економічного розвитку, ЖКГ та земельних відносин, начальник відділу соціального захисту селищної ради Тетяна Балюконіс, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Андрій Щербатий, головний спеціаліст цивільного захисту Галина Тіхомірова. Вів засідання селищний голова Валерій Немировський.

14:23 20.04.2021

Підбили підсумки зробленого та накреслили плани на майбутнє

Підбили підсумки зробленого та накреслили плани на майбутнє

Робочий день понеділка 19 квітня в Томашпільській селищній раді розпочався з виробничої наради, яку провів селищний голова Валерій Немировський. У ній взяли участь керівники структурних підрозділів селищної ради та запрошені заступник начальника поліції відділення № 2 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Краснолуцький О.А. та військовий комісар Томашпільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Томчук О.А. 

14:20 20.04.2021

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

  Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) Томашпільської селищної  територіальної громади відбулося 19.04.2021  року. Головував на ньому селищний голова Немировський В.Ф. Головне питання порядку денного –це про продовженння на території Томашпільської територіальної громади посилених обмежувальних протиепідемічних заходів та забезпечення контролю за їх дотриманням. 

10:19 20.04.2021

Замість 510 грн. 17 тисяч

Замість 510 грн. 17 тисяч

Томашпільським відділом Тульчинської окружної прокуратури в суді доведено винуватість жителя Чернівецького району за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду). Установлено, що в лютому 2021 року поліцейські сектору реагування патрульної поліції, будучи при виконанні службових обов’язків, на автомобільній дорозі неподалік смтТомашполя зупинили автомобіль, який рухався  поза населеним пунктом без ввімкненого ближнього світла фар.

11:45 19.04.2021

Про скликання 6-ї сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Про скликання 6-ї сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження селищного голови від 16 квітня 2021 року №133 "Про скликання 6 чергової сесії Томашпільської селищної ради" 23 квітня 2021 року відбудеться засідання 6 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 10 год.

17:54 16.04.2021

До Дня пожежної охорони

До Дня пожежної охорони

Враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони  України в справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей,  майна від пожеж, підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Указом  президента України від 11 жовтня 2013 року в Україні встановлено професійне свято – День працівників пожежної охорони.  Про особливості роботи служби в нинішніх умовах, про  завдання, поставлені перед ними в сфері цивільного захисту напередодні професійного свята розповів начальник Томашпільського районного сектора ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Вінницькій області підполковник служби цивільного захисту Олександр Козюма: -    Діяльність ДСНС  у минулому році спрямовувалася на виконання актів законодавства, Указів Президента України, відповідних рішень Уряду у сфері повноважень ДСНС та на забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події. Так державним пожежно-рятувальним  підрозділом №28  смт.Томашпіль забезпечено оперативне реагування на 89 пожеж, в яких загинула 1 людина та врятовано 8 осіб. Збитки від зазначених випадків склали близько 6105500 грн., врятовано майна  на майже 9 млн.800 тис. грн. Одинадцять разів працівники служби виїжджали на проведення аварійно – рятувальних робіт при дорожньо – транспортних пригодах та 8 разів – для надання допомоги іншим службам.

13:14 16.04.2021

Ліс садити – не марно на світі жити

Ліс садити – не марно на світі жити

  В рамках Всеукраїнської  акції «Створюємо ліси разом»,  започаткованій Державним агентством лісових ресурсів України, на території Томашпільської громади триває весняна посадка дерев. Багато жителів громади долучилися до цієї благородної місії, адже зелені насадження – це легені нашої землі і планети в цілому. Тому наше ставлення до дерев – нашого зеленого друга – це в певній мірі і ставлення до самого себе. Може, саме через нашу байдужість, зневажливу безвідповідальність і жадібність «полисіли» зелені Карпати, знищуються вікові подільські ліси, випалюються цілі екосистеми, міліють річки, зникають джерела…  А природа «віддячує» людині зміною клімату, випробовує новими і новими хворобами, як-от коронавірус, який вражає насамперед органи дихання. Тож думай, людино, думай,  перш ніж піднести сірник чи замахнутися сокирою або  викинути непотріб в неналежному місці…

16:25 14.04.2021

Департамент охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації інформує

Департамент охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації інформує

Департамент охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації за дорученням Секретаріату Кабінету Міністрів України розглянув рішення 5 чергової сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради № 695 від 23 березня 2021 року щодо проведення вакцинації від COVID-19 та інформує. Чіткий план вакцинації затверджений наказом МОЗ України від 24 грудня 2020 року № 3018 «Про затвердження Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках» (у новій редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України від 9 лютого 2021 року № 213).

16:21 14.04.2021

Весняне прибирання розпочалося

Весняне прибирання розпочалося

Питання благоустрою населених пунктів Томашпільської територіальної громади нині на першому місці. Тож з настанням погожих днів на весняне прибирання вийшли не лише робітники комунальних служб, а й працівники різних установ, організацій сіл і селища.   Зокрема гарно попрацювали вони на прибиранні своїх прибудинкових територій, на розчистці старого кладовища від порослі в Томашполі, а далі підключилися до сапання клумб вздовж центральної вулиці селища. За виконану добросовісно роботу гарних слів вдячності заслуговують всі учасники весняного прибирання: педагоги і працівники селищного будинку дитячої творчості, музичної школи, Томашпільської школи-гімназії, спортивної школи,  «Публічної бібліотеки», селищного Центру культури і дозвілля. На фото працівники Будинку дитячої творчості, селищного Центру культури і дозвілля – учасники весняного прибирання. Не відстають у проведенні благоустрою й сільські старостинські округи. Працівники старостатів, небайдужі жителі сіл активно працювали на прибиранні загальних місць відпочинку громадян, біля пам’ятників загиблим односельчанам, на сільських кладовищах.  На фото – працівники Раківського старостату на прибиранні біля пам’ятника загиблим односельчанам.   Акція «Весняне прибирання» триває. До участі в ньому може підключитися кожен, хто цінує чистоту, порядок, красу, хто бережливо ставиться до природи, до навколишнього світу і прагне зробити його кращим. 

14:19 14.04.2021

Новини спорту

Новини спорту

  З  метою відбору спортсменів до участі в чемпіонаті України з рукопашного бою , який проходитиме в м. Київ, 10 квітня 2021 року  в смт. Томашпіль відбувся чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат. У змаганнях взяли участь спортсмени із шести  команд: СК "БАРС" м. Ямпіль, СК "Сапсан" м. Чечельник, ППДШ м. Погребище, СК "Лідер" м. Калинівка, СК "Воїн" с. Клембівка та команда сДЮСШ "Альтаїр" смт. Томашпіль.  Перед початком змагань спортсменів привітали селищний голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Томашпільської селищної ради Ігор Ярош  та директор Томашпільської селищної ДЮСШ Олександр Жовтан .

13:51 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь