A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Скликано чергову сесію селищної ради 8 скликання

Скликано чергову сесію селищної ради 8 скликання

 Розпорядженням селищного голови №80 від 10 березня 2021 р. скликано чергову сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 23 березня 2021 р. взяли участь 16 депутатів із 26 та запрошені: заступники селищного голови Віталій Годний та Іван Німерчук, начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Інна Шклярук, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Ігор Ярош, керівники комунальних установ та організацій селищної ради, старости сіл територіальної громади. 

09:32 24.03.2021

Дню  комунальника присвячено

Дню комунальника присвячено

Здається, ні одна сфера життєдіяльності  не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі потрібен газ, вода, світло, тепло. А як обійтися без водовідведення, без прибирання вулиць і дворів, без послуг тих же перукарів чи майстрів з ремонту взуття, одягу, складної побутової техніки? Кожен із працівників сфери ЖКГ покращує  добробут і соціальне самопочуття мешканців громади, і в цьому допомагає  саме професійне ставлення до справи, ініціативність, відповідальність людей, які обрали саме такий життєвий шлях.

16:10 19.03.2021

Галузі бджільництва в громаді -  належну увагу

Галузі бджільництва в громаді - належну увагу

18 березня 2021 року в рамках заходів, спрямованих на мінімізацію кількості випадків загибелі бджіл, Томашпільським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проведена семінар- нарада на тему «Державне регулювання у галузі бджільництва, заходи з ліквідації хвороб бджіл та профілактика щодо їх отруєння пестицидами»  із залученням представників органів місцевого самоврядування , суб’єктів господарювання, що займаються бджільництвом, та суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері вирощування сільськогосподарських культур.

13:34 19.03.2021

Профілактика отруєння бджіл засобами захисту рослин

Профілактика отруєння бджіл засобами захисту рослин

1. Дозволяється застосування засобів захисту рослин, які пройшли державну реєстрацію та включені до Державного реєстру пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні, відповідно до Закону України "Про пестициди і агрохімікати". 2. Застосування засобів захисту рослин повинно здійснюватися згідно з переліком пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні, і доповненнями до нього, які містять науково обґрунтовані регламенти застосування препаратів (норми витрат, кратності обробок, обмеження щодо способу, періоду обробок, строків останньої обробки до збирання врожаю тощо) та є обов'язковими для дотримання всіма фізичними особами та суб'єктами господарювання.

12:44 19.03.2021

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ,  ПРАЦІВНИКИ ЯКИХ  ПРАЦЮЮТЬ З ПЕСТИЦИДАМИ  ТА АГРОХІМІКАТАМИ

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, ПРАЦІВНИКИ ЯКИХ ПРАЦЮЮТЬ З ПЕСТИЦИДАМИ ТА АГРОХІМІКАТАМИ

Згідно вимог чинного законодавства, зокрема, частини другої статті 11 Закону України «Про пестициди і агрохімікати», абз. 7 частини першої статті 16 та абз. 4 частини другої статті 18 Закону України «Про захист рослин», Державних санітарних правил ДCанПіН 8.8.1.2.001-98, інших нормативно-правових документів, особи, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, повинні мати допуск (посвідчення) на право роботи із пестицидами і агрохімікатами. Порядок одержання такого допуску Постановою Кабінету Міністрів України №746 від 18 вересня 1995 р. Забороняється допуск сторонніх осіб до місць застосування пестицидів.

11:46 18.03.2021

«Укравтодор» розпочав антикорупційний проєкт разом з ЄБРР

«Укравтодор» розпочав антикорупційний проєкт разом з ЄБРР

«Укравтодор» розпочинає спільний з ЄБРР антикорупційний проєкт. Про це повідомив Голова ОДА Сергій Борзов. Так, він зазначив, що 12 березня відбулась стартова зустріч щодо розробки та впровадження Плану антикорупційних заходів для дорожньої галузі України.

15:18 17.03.2021

До уваги одержувачів пільг та субсидії!

До уваги одержувачів пільг та субсидії!

Звертаємо Вашу увагу на те, що за даними газопостачальних організацій в січні тариф на газ становив 9,896 грн. Тому в зв’язку з підняттям тарифів органами соціального захисту населення було проведено перерахунок житлових субсидій з січня 2021 року.

08:51 17.03.2021

Рокам ніколи пам’яті не стерти

Рокам ніколи пам’яті не стерти

Сьогодні, 16 березня, минає 77 років з того часу, як над Томашпільщиною засяяло сонце миру і свободи. Безжальне колесо другої світової війни, яке нещадно плюндрувало наш край протягом 32 місяців з 21 червня 1941 року, залишило по собі розруху і безліч людських жертв. Весна визволення 1944 року принесла врешті на цю багатостраждальну землю мир і право на вільне життя.

13:51 16.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь