A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Лютий додав роботи комунальникам

Лютий додав роботи комунальникам

Останній зимовий місяць розпочався дійсно по-зимовому. І морозець завітав до нас, і сніжку підсипало. Якщо таким змінам погоди зраділи діти, то комунальникам додалося роботи, адже вкриті снігом вулиці, дороги  терміново потребували розчищення. Як тільки снігопад припинився, працівники селищного та деяких сільських комунальних  господарств розпочали грейдерування. Так  ще звечора на  очистці вулиць селища, Горишківки, селища Горишківське, Олександрівки,  Ракової,  працювали трактористи Василь Заболотний, Анатолій Сапигора, Ігор Загродський. А вранці у вівторок вони розчищали вулиці в Нетребівці, Яланці, В. Русаві. Посильну допомогу з грейдерування надавали сільським старостатам  ТОВ «АК «Зелена долина», СТОВ «Кряж і К», одноосібники, фермери. Таким чином на цей час всі під’їзди до сіл і вулиці є проїзними

10:25 03.02.2021

Інформаційна робота КУ «Центр надання соціальних послуг»  селищної ради

Інформаційна робота КУ «Центр надання соціальних послуг» селищної ради

При КУ «Центр надання соціальних послуг» Томашпільської селищної ради діє відділення соціальної допомоги вдома, який очолює завідувачка відділення Алла Барчишена . Отримувачами послуги з догляду вдома є люди похилого віку та особи з інвалідністю згідно з Державними стандартами соціальних послуг.  

11:25 02.02.2021

До дня пам'яті Героїв Крут

До дня пам'яті Героїв Крут

В селищі 29 січня відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника борцям за волю і незалежність України. В ньому взяли участь селищний голова Валерій Немировський, його заступники Віталій Годний та Іван Німерчук, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, депутати селищної ради, представники трудових колективів, громадських організацій, воїни – атовці, батьки загиблих захисників України від російського агресора на сході держави, громадяни селища. Урочисто прозвучав Гімн України над площею Тараса Шевченка – великого сина українського народу, який мріяв про єдність, волю і незалежність України, про її рівноправний розвиток і розквіт у братерському союзі з сусідніми державами. 

18:29 29.01.2021

Друга сесія селищної ради завершилася

Друга сесія селищної ради завершилася

Величезний масив питань розглянуто депутатами селищної ради 8 скликання на другому пленарному засіданні другої позачергової сесії  28 січня 2021 року. В роботі сесії взяли участь 25 депутатів з 26 обраних.   Перед початком засідання головуючий селищний голова Валерій Немировський представив громаді новопризначеного начальника відділення поліції № 2 Тульчинського районного відділу поліції майора Володимира Відомського, 1985 року народження, який до цього працював у Оратівському, а згодом Ямпільському відділеннях поліції.

16:02 28.01.2021

Захисту прав дітей – постійна увага

Захисту прав дітей – постійна увага

  На засіданні комісії з питань захисту прав дітей при селищній раді, яку очолює селищний голова Валерій Немировський, відбулося 26 січня 2021 р.  На ньому  заслухано звіт керівника служби у справах дітей селищної ради Оксани Ярош про роботу служби у 2020 році.

14:43 27.01.2021

27 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. В цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.

14:27 27.01.2021

Нова техніка  для  кращого обслуговування

Нова техніка для кращого обслуговування

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 року питання прийому документів на призначення державної соціальної підтримки покладено на місцеві громади, тобто - на уповноважених осіб Томашпільської селищної ради.

11:39 27.01.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Перше в цьому році засідання виконкому селищної ради відбулося 26 січня в малому залі селищної ради. В ньому взяли участь 25 членів виконавчого комітету з 26.  На засідання запрошено Петра Дєдова, головного спеціаліста відділу юридичного та кадрового забезпечення, Оксану Ярош, начальника служби у справах дітей селищної ради, Андрія Щербатого, начальника відділу юридичного та кадрового забезпечення, Вікторію Вознюк , інспектора з військового обліку загально – організаційного відділу. Вів засідання селищний голова Валерій Немировський.

14:31 26.01.2021

В єдності - сила

В єдності - сила

Під таким гаслом проходять нині в Україні заходи, присвячені Дню Соборності України. Тож традиційно в цей день у селищі відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника борцям за волю і незалежність України. В ньому взяли участь селищний голова Валерій Немировський, його заступники Віталій Годний та Іван Німерчук, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, депутати  селищної ради, представники трудових колективів, громадських організацій, воїни – атовці, батьки загиблих захисників України від російського агресора на сході держави, громадяни селища.

10:39 22.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь