A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

На територій Вінниччини заборонено полювання на пернату дичину у мисливському сезоні 2022 року

На територій Вінниччини заборонено полювання на пернату дичину у мисливському сезоні 2022 року

Відповідно до статей 8, 19 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» та у зв’язку із введенням та продовженням воєнного стану в Україні, Начальник ОВА Сергій Борзов підписав наказ №1413 «Про заборону полювання на пернату дичину».

11:29 09.08.2022

Щоб частіше посміхалися діти

Щоб частіше посміхалися діти

  Святом дитинства, святом дитячої усмішки, радісного блиску очей стало 8 серпня 2022 р. для дітей внутрішньо переміщених осіб та й томашпільчан. Це  ANT «Фабрика Талантів» м. Вінниця спільно з Дитячим Фондом ЮНІСЕФ та проектом «ANT ПОРУЧ» організувала  для них цікаві майстер – класи, щоб допомогти дітям з тимчасово окупованих територій України, які зараз проживають в Томашполі, відчути себе у безпеці, знайти нових друзів, позбутися страхів війни, повернути до справжнього безтурботного дитинства.

15:38 08.08.2022

Чи оплачуються лікарняні, якщо хвороба чи травма настали внаслідок сп’яніння?

Чи оплачуються лікарняні, якщо хвороба чи травма настали внаслідок сп’яніння?

Фонд соціального страхування України опікується близько 11 мільйонами працюючих українців – навіть в умовах війни усі вони забезпечуються Фондом виплатами і допомогами. Однак у деяких випадках людина може втратити право на отримання допомоги.

16:23 04.08.2022

Забуттю не підлягає

Забуттю не підлягає

Все далі відходять в історію події другої світової війни 1939 – 1945 років. Та пам'ять людська не має часових вимірів, бо й досі в нашому містечку є люди, які пам’ятають один з найтрагічніших епізодів тієї війни, який забути  не можливо.

14:03 04.08.2022

Повернулися із срібними нагородами

Повернулися із срібними нагородами

       Цими  днями у м. Гельсінкі ( Фінляндія) завершилися ігри чемпіонату Європи з хокею на траві серед молодіжних команд в дивізіоні Championship ІІІ, в якому брала участь збірна команда України. На жаль, у фінальній зустрічі наші спортсмени у напруженому поєдинку зі збірною Швейцарії поступилися супротивнику всього одним м’ячем і стали срібними призерами чемпіонату. В складі збірної команди  України грали наші земляки, вихованці Томашпільської дитячо-юнацької школи томашпільчанин  Богдан Юрков та раківчанин Олександр Ясінський, першим тренером у яких був Федір Олійник.  І хоч команда програла, але місця для відчаю нема. Стало відомо, що збірна України виборола  право  в наступному чемпіонаті U – 21 грати в  дивізіоні Championship ІІ. Команда підвищилася в  класі! Пишаємося, що в складі команди є наші земляки. Вітаємо їх і всіх гравців, тренерів, лікарів, адміністраторів з гарною грою та високими нагородами. Молодці!    

11:47 02.08.2022

Інформація Уповноваженого із захисту державної мови щодо окремих норм Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, які набирають чинності з 16 липня 2022 року.

Інформація Уповноваженого із захисту державної мови щодо окремих норм Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, які набирають чинності з 16 липня 2022 року.

З 16 липня 2022 року набирають чинності окремі норми Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (далі- Закон), які стосуються використання мови в мережі Інтернет та мови інтерфейсів комп'ютерних програм, встановлених на товарах. Також з 16 липня 2022 року Уповноважений із захисту державної мови може накладати адміністративні стягнення за порушення Закону відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Зокрема йдеться про такі норми Закону:

09:17 02.08.2022

Запрошуємо взяти участь у обговоренні щодо перейменування вулиць та провулків

Запрошуємо взяти участь у обговоренні щодо перейменування вулиць та провулків

Шановні жителі Томашпільської  громади, запрошуємо взяти участь у обговоренні щодо перейменування вулиць та провулків. Враховуючи численні звернення жителів Томашпільської громади з метою проведення процесу декомунізації і деколонізації та визначення переліку пропонованих до перейменування вулиць, провулків назви яких пов’язані з радянським минулим та російськими діячами і не мають жодного відношення до історії Томашпільської селищної територіальної громади селищним головою було видано розпорядження селищного голови від 24 червня 2022 року №143 «Про створення експертної комісії з питань історії, культури, спадщини та топономіки» відповідно до чого відбулось засідання Комісії та визначено перелік вулиць запропонованих до перейменування в Томашпільській громаді.

15:57 28.07.2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

16 березня Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №143 «Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України».

13:36 28.07.2022

З  Днем Української Державності

З Днем Української Державності

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади,  гості нашого краю!   Вітаю вас із Днем Державності, який ми вперше відзначаємо в Україні. Бажаю всім нам довго й щасливо жити в квітучій країні, під мирним небом, яке обов’язково буде над нашою державою, коли переможемо російського агресора -  ворога, що посягнув на історію української держави, її національні інтереси, на нашу землю і на життя кожного українця.  

08:25 28.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь