A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

16 березня Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №143 «Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України».

13:36 28.07.2022

З  Днем Української Державності

З Днем Української Державності

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади,  гості нашого краю!   Вітаю вас із Днем Державності, який ми вперше відзначаємо в Україні. Бажаю всім нам довго й щасливо жити в квітучій країні, під мирним небом, яке обов’язково буде над нашою державою, коли переможемо російського агресора -  ворога, що посягнув на історію української держави, її національні інтереси, на нашу землю і на життя кожного українця.  

08:25 28.07.2022

Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Сьогодні Томашпільська громада попрощалася із загиблим захисником України – Валерієм Володимировичем Миколайчуком,1971 року народження, жителем села Вила, який загинув 22 липня виконуючи бойове завдання на Миколаївщині.

14:23 27.07.2022

Відбувся відкритий благодійний турнір з міні-футболу серед чоловічих команд на підтримку Збройних Сил України.

Відбувся відкритий благодійний турнір з міні-футболу серед чоловічих команд на підтримку Збройних Сил України.

23 липня на спортивній базі НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія», відбувся відкритий благодійний турнір з міні-футболу серед чоловічих команд на підтримку Збройних Сил України.  Участь в турнірі прийняли команди територіальних громад: Вапнярки, Городківки,Могилева-Подільського, Ямполя та 2 команди з Томашполя. 

14:16 25.07.2022

Загибель Героя - непоправна втрата...

Загибель Героя - непоправна втрата...

Гірка, сумна звістка вкотре сколихнула нашу громаду.. Клята війна забрала життя жителя села Вила Миколайчука Валерія Володимировича, 1971 року народження, який загинув 22 липня, виконуючи бойове завдання на Миколаївщині. Наш Герой стояв на захисті України, як учасник АТО, ще з 2014 року, та в лютому 2022 року з перших днів повномасштабного вторгнення росії, став на захист свободи та цілісності нашої держави. Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки у цей складний час родині та рідним, особливо матері Валерія. Дякуємо за патріота, за вірного сина своєї Батьківщини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи... Царство Небесне нашому Герою, який віддав своє життя за Україну, за наше майбутнє.

08:27 25.07.2022

Воїну світла – наша вдячність і пам'ять

Воїну світла – наша вдячність і пам'ять

І знову Миколаїв - чудове приморське місто на півдні України - на вустах томашпільчан… Знову саме звідти, де йдуть жорстокі бої, де від ракетних обстрілів рашистів закипає земля, додому, до рідного порога повертаються сини Поділля, герої, патріоти, що віддали своє життя за мир, свободу і незалежність України. От і 17 липня 2022 року в ході виконання бойового завдання в районі міста Миколаїв загинув яланчанин Олександр Зінів, радіотелефоніст - лінійник, наглядач відділення управління взводу управління 2 - ої самохідно – артилерійської батареї.

15:55 22.07.2022

Вічна пам'ять полеглому воїну СВІТЛА!

Вічна пам'ять полеглому воїну СВІТЛА!

 Живим коридором зустрів  Томашпіль  загиблого у російсько – українській війні ГЕРОЯ, яланчанина Олександра Васильовича  ЗІНІВА, ще одного воїна, що доєднався до небесної армії синів української землі – захисників України.

15:24 21.07.2022

Привітали з ювілеєм

Привітали з ювілеєм

Сьогодні  95 – річний  ювілей завітав до шановного в рідному селі Велика Русава останнього в нашій територіальній громаді ветерана Великої Вітчизняної війни, учасника бойових дій  Петра Сафроновича Войткова.

13:44 20.07.2022

Справжній тренер – так багато у цьому слові!

Справжній тренер – так багато у цьому слові!

19 липня  в Україні відзначають День тренера. Цей день – офіційне свято спортивних тренерів. Він допомагає досягати спортивних результатів, вчить ставити цілі та досягати їх, виховує силу волі, відповідальність, командний дух, пунктуальність, зібраність, стежить за нашим здоров'ям, режимом, харчуванням, сном. Ця людина відчуває ваш настрій, вміє підбадьорити вчасно, завжди вас підтримає та зрозуміє, бо ВІРИТЬ У ВАС! Кожна людина має дуже важливе багатство - здоров'я. У сучасних умовах гіподинамії нам просто необхідно займатися фізичними навантаженнями та зміцнювати м'язи, щоб підтримувати гарне самопочуття та настрій. Популярність різних видів спорту (як професійних, так і аматорських) останнім часом неймовірно зросла. Звичайно ж, якщо ви – професійний спортсмен, то тренер для вас, швидше за все, став уже давно рідною людиною.

14:38 19.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь