A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

1 червня – День захисту дітей

1 червня – День захисту дітей

Дитинство-це те, з чого починається життя кожної людини. Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та надії. Цей день — нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на ім'я, по батькові та прізвище, виховання в сім'ї, спілкування з батьками та іншими родичами, на свободу думки і релігії, на освіту, на майно, на медичне обслуговування, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці, як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

09:06 01.06.2022

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

                                                                           Дорогі юні друзі! Щороку 1 червня в Україні, як і у всьому світі, відзначаємо свято маленьких громадян  – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

08:14 01.06.2022

Загинув, захищаючи незалежність і територіальну  цілісність України

Загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України

Сьогодні Яланець, жителі Томашпільської територіальної громади, Вінниччина і Україна прощалися зі своїм вірним сином, захисником і оборонцем рідної землі, солдатом ЗСУ  Романом Кушніром. Він був ще й люблячим сином, коханим чоловіком, турботливим батьком, другом, товаришем і побратимом.   Роман загинув від смертельної зброї російського агресора, що посягнув на  нашу землю і наше життя, на наш життєвий вибір і наші мрії про майбутнє. Загинув, захищаючи незалежність і територіальну  цілісність України, всіх нас від «принад  руського міра»,  що вже більше 8-ми років  нав’язує нашому народові росія.

17:09 31.05.2022

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Живим коридором зустрічав сьогодні Томашпіль загиблого у російсько – українській війні ГЕРОЯ, яланчанина Романа Івановича  КУШНІРА. Ще один воїн доєднався до небесної армії синів української землі – захисників України.

20:16 30.05.2022

Впродовж воєнного стану може збільшитись кількість почесних відзнак «За заслуги перед Вінниччиною»

Впродовж воєнного стану може збільшитись кількість почесних відзнак «За заслуги перед Вінниччиною»

27 травня депутати затвердили внесення змін до рішення 7 сесіїобласної Ради 5 скликання «Про встановлення почесної відзнаки «За заслуги перед Вінниччиною». Так, у період дії воєнного стану гранична кількість відзнак, які присуджуються щорічно, може збільшуватися відповідно до рішення Комісії з питань нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

15:54 30.05.2022

Про скликання чергової 28 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Про скликання чергової 28 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 27 травня 2022 року №118 "Про скликання 28 чергової сесії Томашпільської селищної ради" 07 червня 2022 року відбудеться засідання 28 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

15:40 27.05.2022

Ветерани цьогоріч отримають щорічну грошову  допомогу разом з пенсією

Ветерани цьогоріч отримають щорічну грошову допомогу разом з пенсією

                         Шановні жителі Томашпільської територіальної громади! Останнім часом до Томашпільської селищної ради часто надходять дзвінки від громадян щодо виплати щорічної грошової допомоги пенсіонерам. Надаємо розяснення Пенсійного фонду України з цього питання, яка уміщена і газеті «Вінниччина» від 18 травня 2022 року, 2 стор.

10:00 27.05.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.30 год до 16.00 год:

16:03 23.05.2022

Європа – наш спільний дім,  і нам у мирі й щасті жити в нім

Європа – наш спільний дім, і нам у мирі й щасті жити в нім

   День Європи у 20-ий раз Україна відзначатиме у ІІІ суботу травня (21.05) як день спільних цінностей і спільної історії всіх націй Європейського континенту. До речі, День Європи в країнах Європейського Союзу відзначається 9 травня, Україна – єдина держава не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається це свято.

14:45 20.05.2022

День Європи в Україні

День Європи в Україні

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. Відправною точкою на шляху до встановлення Дня Європи вважається Декларація Шумана. 9 травня 1950 року в Парижі міністр закордонних справ Франції Робер Шуман закликав Францію, Німеччину та інші європейські країни об’єднати їхні вугільну та сталеливарну галузі промисловості (основи нарощування військової техніки) та віддати їх в управління нової наднаціональної структури. Це стало «наріжним каменем Європейської федерації». Завдяки об’єднанню економічних зусиль і розподілу досягнутих результатів європейські країни уникнули накопичення військової могутності одна проти одної, що і забезпечило мир в Європі.

13:59 20.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь