A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Шановні земляки! Вітаю Вас з  святковим днем, одним з найбільших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці. В його основі — повідомлення ангела Гавриїла Діві Марії «благої вісті» про народження у неї божественного немовляти, Спасителя роду людського. Благовіщення називають святом весни і загального благоденства в природі. Я вітаю Вас з величним і світлим святом Благовіщення та щиро бажаю любові у душі, віри у серці, злагоди у суспільстві, світлих помислів та намірів. Миру, злагоди, здоров’я Вам і вашим родинам!

09:51 07.04.2022

Привітали ювілярку

Привітали ювілярку

У непростий для України час прийшов до Ганни Михайлівни Меєчко, жительки села Антонівка нашої територіальної громади, її поважний 90-річний ювілей. Чи  думалося їй , що доведеться знову, як і колись у дитинстві, почути звуки  та переживати страхіття війни – нинішньої, нещадної, сповненої небаченої жорстокості, незбагненної розумом звичайної порядної людини?!  Не думалося й не гадалося навіть у найстрашніших снах.

09:06 05.04.2022

Створено чат-бот для пошуку зниклих під час війни „Знайди рідних”

Створено чат-бот для пошуку зниклих під час війни „Знайди рідних”

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. Заданими ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання. Для пошуку зниклих рідних під час війни в Україні створено чат-бот „Знайди рідних”, який дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв’язок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування.

11:34 04.04.2022

Вічна Слава Герою ЗАХИСНИКУ України Ковальчуку Вадиму Віталійовичу!

Вічна Слава Герою ЗАХИСНИКУ України Ковальчуку Вадиму Віталійовичу!

Захищаючи Батьківщину у російсько- українській війні, загинув житель села Гнатків Ковальчук Вадим Віталійович. 1 квітня Вадима зустрічали "живим коридором " всі жителі громади, побратими та односельчани. Народився Вадим 30 квітня 2000 року. Був призваний в 2021 році Новоайдарським РЦ ТЦК, службу проходив у військовій частині А 3821. Важко усвідомити, що такого світлого та доброго юнака, який поклав свою душу і тіло за рідну землю, вже немає серед нас... Схиляємо голови перед цим Героєм. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті та наших серцях. Томашпільська селищна рада висловлює щирі слова вдячності за виховання ПАТРІОТА та мужнього Сина - матері Надії Вікторівні та всім рідним і близьким загиблого. Розділяємо ваше горе та сумуємо разом з вами. Герої не вмирають, а стають янголами, вони і надалі будуть захищати наш спокій з небес. Ми знаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя. Вічна пам'ять і Царство Небесне нашому мужньому ЗАХИСНИКУ.

11:09 04.04.2022

ЗМУШЕНИЙ ПОКИНУТИ ДОМІВКУ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ ТА ШУКАЄШ РОБОТУ!!!

ЗМУШЕНИЙ ПОКИНУТИ ДОМІВКУ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ ТА ШУКАЄШ РОБОТУ!!!

НЕ ПОГОДЖУЙСЯ НА РОБОТУ, ЯКЩО -    на вас давлять і вимагають дати згоду негайно (бажаючих багато, чекати не будемо); - вам пропонують працювати нелегально (не треба платити податки, тому зарплатня більша); - не повідомляють назву або ім’я роботодавця та його реквізити (яке це має значення); - вимагають віддати паспорт або інші документи (це треба для одержання дозволу, оформлення договору і т.д.);

14:18 31.03.2022

Dopomagai.org - сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Dopomagai.org - сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном та презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Цей сервіс допомагає людям, що готові надати безкоштовне житло та прихисток тимчасовим переселенцям з регіонів, уражених війною, додати своє оголошення та вказати усі деталі щодо поселення. Вже прямо зараз на сайті можна знайти понад 3000 активних ліжко-місць безкоштовного житла.

14:26 30.03.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.30 год до 15.30 год:

16:21 28.03.2022

Міністерство соціальної політики інформує

Міністерство соціальної політики інформує

З метою сприяння у захисті та забезпеченні прав цивільного населення, постраждалого внаслідок військової агресії Російської Федерація проти України, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України інформує про сервіс (чат-бот) «Юридичний порадник для ВПО», розробленого швейцарсько-українською Програмою EGAP та командою БФ «Право на захист» за підтримки Мінреінтеграції та Мінцифри.

13:39 28.03.2022

Відділ організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського РУ доводить до відома:

Відділ організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського РУ доводить до відома:

З початку року в Тульчинському районі відбулося 128 пожеж, під час яких загинуло  п’ять людей, травмовано чотири людини, матеріальні збитки від яких становлять 1млн. 150 тис. гривень .

10:25 23.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь