A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади!

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади!

У цей важкий для нашої країни час, коли російський агресор війною пішов на  Україну, коли палають наші міста, гинуть мирні люди, коли ворог будь-якою ціною рветься заволодіти серцем нашої держави, її столицею - древнім Києвом, коли наші  Збройні сили, Національна гвардія, бійці територіальної оборони героїчно і доблесно у кривавому герці обороняють нас, ми всі разом у єдиному пориві стали на захист Вітчизни. Кожен з нас у міру своїх можливостей – фінансово, матеріально, морально, духовно – прагне допомогти, підтримати нашу армію, наших захисників у їхньому ратному труді.

17:42 11.03.2022

Бот «Дитина не сама»

Бот «Дитина не сама»

Офіс Президента України спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики України створили бот «Дитина не сама» @dytyna_ne_sama_bot для допомоги неповнолітнім у складних ситуаціях воєнного часу.

14:20 11.03.2022

Переміщення дітей за межі України  в умовах надзвичайного або воєнного стану.

Переміщення дітей за межі України в умовах надзвичайного або воєнного стану.

З метою забезпечення безпеки дітей, мінімізації ризиків, пов’язаних із воєнними діями, що відбуваються на території України, та у зв’язку з прийняттям Кабінетом Міністрів України постанов від 28 лютого 2022 р. № 166 «Про внесення зміни до Правил перетинання державного кордону громадянами України» та від 01.03.2022 № 179 «Про внесення змін до пункту 2? Правил перетинання державного кордону громадянами України», спрощено порядок виїзду дітей за межі України.

15:29 10.03.2022

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2022 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2022 року

   Станом на 1 березня 2022 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 15 955 403 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить   118,1 % виконання до плану на 2 місяці в сумі 13 510 541 грн. та 12,2 % виконання до плану на рік в сумі 130 417 600 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 2 039 650 грн., або на 14,7 %, а у співставних умовах надходження збільшились на 1 515 102 грн., або на 10,5 %.

10:14 10.03.2022

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ - 2022 в Томашпільській громаді

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ - 2022 в Томашпільській громаді

Традиційно в ці березневі дні Україна вшановує величне ім’я свого сина, Генія українського народу, Пророка ідуховного наставника Тараса Григоровича Шевченка. Тож 9 березня в 208-ий  день народження Кобзаря селищний голова Томашполя Валерій Немировський та його заступники та секретарі селищної рали, керівники, працівники установ, організацій селища поклали квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу в Томашполі. До підніжжя лягли живі квіти як символ щирої вдячності поету за його глибинну синівську любов до рідної землі і за  науку ненавидіти її ворогів.

09:24 10.03.2022

«Пророче слово Шевченка»

«Пророче слово Шевченка»

(до 208-ої річниці від дня народження Т.Г. Шевченка)    Є у нашій українській історії імена, що увібрали в себе живу душу народу, стали часткою його життя.  Таким ім’ям для нас, українців, є ім’я Тараса Григоровича Шевченка, чия поезія от уже майже 200 років викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.

09:38 09.03.2022

Вклоняємось тобі, жіноцтво Томашпілля!

Вклоняємось тобі, жіноцтво Томашпілля!

Нинішня весна, зустрічаючи Восьмиберезневе свято, дивиться в очі нашій рідній Вітчизні з жіночим іменем Україна крізь ракетні, бомбові і гарматні удари, крізь воєнні пожарища і руїни, крізь смерть і сльози, заподіяні клятим російським агресором. Весна і війна…  Які несумісні ці два слова. Весна життя народжує і пробуджує, а війна його нищить, вбиває. І на цьому вогняному перехресті стоять вони, жінки- захисниці, жінки- волонтерки, жінки-матері, жінки-трудівниці, жінки-берегині, наші доньки, сестри, подруги, кохані. Стоять мужньо і непохитно! Тендітними руками стискають важку зброю вливаються у лави територіальних оборонних формувань, потужно і невтомно несуть на своїх плечах весь тягар  країни, що захищається. На їх устах слова молитви до Бога з воланням помочі Небесної для цілковитої перемоги у війні і слова тяжкого прокляття для злого, підлого, звіроголового ворога- загарбника.

15:05 07.03.2022

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, ТИХ, ЩО РУХАЮТЬСЯ ТРАНЗИТОМ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, ТИХ, ЩО РУХАЮТЬСЯ ТРАНЗИТОМ!

Усім громадянам, які прибули до нашої громади необхідно зареєструватись у відділу соціального захисту селищної ради: Томашпіль – площа Тараса Шевченка 6 (колишнє приміщення сільгоспуправління, зараз ЦНАП), по селах у старостати. З собою мати паспорт та ідентифікаційний код. Дана інформація збирається для створення реєстру внутрішньо-переміщених осіб для здійснення виплат допомог. Довідки за тел.. 0680232099 Олександр та 0977553311 Людмила.

09:24 04.03.2022

Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики ІНФОРМУЄ

Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики ІНФОРМУЄ

Суб'єктам господарювання у сфері продаж}- товарів, паливно- мастильних    матеріалів, громадського харчування та послуг Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики на своєму засіданні 27 лютого 2022 року серед іншого обговорив питання про діяльність Національного банку України в особливих умовах та стан фінансово-кредитної системи України Також обговорювалися звернення громадян щодо масових випадків відмов торгівельних закладів, в тому числі й тих, які належать до торгівельиих мереж, а також автозаправних станцій у проведенні розрахунків із застосуванням електронних платіжних засобів (банківських карток).

14:47 02.03.2022

Жителі Томашпільської громади!

Жителі Томашпільської громади!

Зберігайте спокій та не піддавайтесь паніці! Та без нагальної потреби не покидайте будинки! Ситуація в громаді підконтрольна, всі сили та засоби цивільного захисту переведені в підвищену готовність! Зробіть запаси їжі, води, зберіть документи та необхідний одяг в разі «Повітряної тривоги» та звучання сирени укривайтеся в своїх підвалах! В разі зміни ситуації вас буде повідомлено через пересувні гучномовці, радіо, мережу інтернет та захищено! Зберігайте спокій! Також звертаємо вашу увагу в разі виявлення підозрілих осіб негайно телефонувати на 102.

09:40 24.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь